De ce să te ferești de relațiile cu femeia din Sagetător. 5 caracteristici negative ale zodiei

Daria Petrescu 06.12.2019, 17:55
De ce să te ferești de relațiile cu femeia din Sagetător. 5 caracteristici negative ale zodiei

Femeia din Săgetător este una dintre cele mai complicate.  Locul ocupat de Săgetator în tema natală arata domeniul în care individul dorește să se ridice deasupra limitelor proprii și indică ghidul, protectorul și călătoriile în străinătate.

Femeia din Săgetător. 5 caracteristici negative ale zodiei

Deși poate fi iubita perfectă, într-o amiciție nativa din Săgetător este extrem de complicată. Pentru ea, relațiile de prietenie sunt doar legături care îi aduc beneficii. Nu crede în ele, și de aceea, de cele mai multe ori, prietena ei cea mai bună este mama.

„Amicele” sunt doar persoane cu care iese în club, cu care merge la shopping sau la film. Din acest motiv, avem toate motivele să credem că se folosește de oameni pentru propriul confort și că este o zodie materialistă.

Nerăbdarea

Persoanele născute în zodia Săgetător se luptă cu nerăbdarea, din plin! Te poți trezi ca esti complet lipsita de rabdare atunci cand trebuie sa comunici cu colegii de munca, cu copiii tai sau chiar in anumite situatii de rutina. Nelinistea si tendinta de a duce lucrurile la extreme iti este specifica, in special in momentele in care energia ta nu este canalizata in mod potrivit.

Superficialitatea

Aparențele și înfățișarea sunt lucruri oarecum importante pentru nativii din Săgetator și faptul ca esti interesata de modul in care arati tu, casa sau masina ta nu este neaparat un lucru ce ar trebui condamnat.

Însă, exista instante in care aceasta grija este exagerata si poate umbri alte lucruri de mai mare importanta. Incearca sa gasesti un echilibru in domeniile din viata ta si sa acorzi atentie si lucrurilor mai profunde!

Lipsa de tact

Persoanele nascute sub auspiciile acestei zodii nu sunt recomandate drept persoane tacticoase, din contra. Franchetea este o trasatura pe care o detii cu prisosinta si uneori, accesele tale de sinceritate bruta pot rani alte persoane.

Inconsistența

Energia Sagetatorilor este un lucru bine-cunoscut si acestora le place sa fie implicati tot timpul in activitati unde isi pot consuma excesul de vitalitate. Insa, capacitatea de a se plictisi este la fel de puternica, de aceea acestia pot fi acuzati de inconsistenta, deoarece isi pierd cat ai bate din palme interesul fata de “noul hobby”.

Acest lucru le poate cauza dificultati in domeniul profesional, in special daca nu si-au descoperit inca adevarata vocatie. Atunci cand insa, sunt cu adevarat interesati de activitatea in care sunt implicati, nimic nu ii poate opri!

Increderea exagerata in propriile forte

Este important sa avem incredere in propriile forte, insa si mai important este sa nu impingi aceasta incredere catre aroganta. Sagetatorii au tendinta sa creada ca ei nu sunt capabili sa greseasca niciodata si astfel reusesc sa comita mai multe erori decat alte persoane. Incearca sa iti “domesticesti” aceste porniri si sa fii constienta de propriile capacitati.

Urmăriți Impact.ro și pe