De ce nu se afişează Vlăduţa Lupău în costum de baie. Motivul chiar este unul şocant

Ana Anitoiu 13.08.2021, 21:15

Vlăduţa Lupău a dezvăluit de ce nu se afișează în costum de baie. Cântăreața de muzică populară a plecat în vacanță pe litoralul românesc alături de soțul ei, Adi Rus, dar nu și-a putut afișa silueta în fotografii așa cum fac cele mai multe dintre vedete atunci când merg la mare. Vedeta a explicat motivul.

Motivul pentru care Vlăduța Lupău nu se afișează în costum de baie

Vlăduța Lupău le-a transmis fanilor ei că nu poate publica fotografii cu ea în costum de baie, pentru că ”se bronzează cu urme”. Mesajul a fost însoțit de o fotografie în care ea apare întinsă pe plajă, iar soțul ei îi acoperă spatele. Imaginea a iscat numeroase comentarii pe internet.

Unii dintre fani i-au ironizat pe cei doi spunând că, de fapt, intenția lor cu această imagine ar fi fost de a pune în evidență faptul că poartă ceasuri de mână de la o anumită firmă. Însă, alte persoane au publicat comentarii prin care au admirat celebrul cuplu. Deschideți galeria foto de mai sus.

”Cea mai frumoasă urmă”, ”Te acoperă sa nu te atingă nici soarele”, ”Cea mai bună protecție UV”, ”Frumoșilor”, ”Cel mai frumos cuplu și oameni minunați, distracție plăcută”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

De ce nu se afiseaza Vladuta Lupau in costum de baie
Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău, despre planul de a deveni mamă

Cântăreța de muzică populară, în vârstă de 30 de ani, a dezvăluit că își dorește să devină mamă la un moment dat, dar a explicat că deocamdată nu știe când se va întâmpla acest lucru. Artista a precizat că se bazează pe părinții ei și ai soțului ei că o vor ajuta atunci când va apărea un copil în viața ei.

”Vreau să am un copil, deși știu că o să fie foarte greu la cântările și la programul meu, dar am noroc. Am părinții aproape, am viitorii socrii aproape”, a spus în urmă cu ceva timp Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău nu a primit aplauze la primele concerte. Pentru cine cânta

Recent, Vlăduța Lupău a povestit câteva amintiri de când era ea copil. Artista a mărturisit că la primele ei concerte nu a aplaudat-o nimeni, pentru că obișnuia să cânte în curtea bunicilor, ce era plină de animale.

”La casa bunicilor aveam prima scenă. Este un păr, cam de pe la 4-5 ani cochetam cu el. Are vreo 30 de ani, mă urcam pe el, mi se părea înalt. Aici cântam, erau găini, porci, era o grădină mare. Nu mă aplauda nimeni, dar mie mi se părea că vocea mea răsună și cântam în continuare. Sau, când mergeam la cules de prune, cântam.

Îmi era rușine să cânt, dar o făceam până la urmă. Era mândră bunica mea pentru că eu cântam din tot pieptul și mă auzeau alți oameni care erau pe câmp, se opreau. Cred că, dacă trăiau, îi ajutam și acum cu mare drag”, i-a spus Vlăduța Lupău lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...