De ce nu mai apare Neti Sandu la PRO TV. Unde a dispărut vedeta

Stan Filon 23.05.2023, 23:02

Acum s-a aflat de ce nu mai apare Neti Sandu la PRO TV! Împătimiții horoscopului au observat cu siguranță lipsa vedetei de la Pro TV în ziua de marți și se întreb ce s-a întâmplat cu celebra prezentatoare de televiziune nelipsită în general de pe micile ecrane.

De ce nu mai apare Neti Sandu la PRO TV

Așadar, fanii care urmăresc în fiecare zi horoscopul la știrile Pro TV au avut un șoc atunci când au văzut că Neti Sandu lipșește cu desăvârșire. Neti Sandu a lipsit marți de la Pro TV. Fanii s-au obișnuit cu îndrăgita prezentatoare de televiziune de peste un sfert de veac, așa că imediat s-au impacientat. Imediat, rețelele sociale s-au umplut de întrebări ale fanilor celebrei prezentatoare de televiziune. Unde este Neti Sandu? Ce s-a întâmplat cu Neti Sandu? De ce nu mai apare Neti Sandu la Pro TV?

Ei bine, acum s-a aflat de ce a lipsit marți Neti Sandu de la Pro TV. Vedeta a „dispărut” de la Pro TV, însă nu definitiv. În urmă cu câteva ore, Neti Sandu și-a informat fanii, în mod indirect, că nu va apărea pe micile ecrane – cel mai probabil, pentru o perioadă destul de scurtă de timp. Vedeta de televiziune a publicat pe unul dintre conturile sale online o fotografie în care apare alături de nepoata sa, în Italia.

De ce nu mai apare Neti Sandu la PRO TV
De ce nu mai apare Neti Sandu la PRO TV

„Cu nepoțica la Milano!”

Așadar, celebra prezentatoare de televiziune și-a luat concediu pentru câteva zile pentru a pleca în Italia. „Cu nepoțica la Milano!”, a notat Neti Sandu în descrierea unei fotografii pe care a postat-o pe unul dintre conturile sale de pe platformele sale.

Așadar, fanii pot sta liniștiți, deoarece Neti Sandu nu a păâit nimic, este sănătoasă și și-a luat un mic concediu. Neti Sandu pare că se bucură din plin de zilele de concediu.

„Distracție maximă, frumoaselor”/ „Vacanță plăcută”/ „Sejur plăcut în continuare”/ „Numai bine” – sunt câteva dintre comentariile fanilor vedetei de televiziune la fotografia pe care a făcut-o alături de nepoata sa.

Horoscopul prezentat de Neti Sandu este foarte urmărit de fanii Pro Tv de peste un sfert de veac. Și podoapa sa capilară a consacrat-o în domeniul în care muncește, păstrându-și de-a lungul timpului aceeași frizură adorată de toți fanii săi. A fost îndrăgită din prima zi și este la fel de admirată de fanii săi, care își încep ziua cu previziunile astrale aduse de prezentatoare. Dar ce a făcut Neti Sandu înainte să prezinte horoscopul? Ei bine, puțini sunt fanii care știu că a lucrat ca bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...