De ce nu are Laurette noroc în dragoste. „Bărbații nu mai sunt o prioritate pentru mine”

Andrei Simion 14.03.2023, 20:41

Laurette Atindehou a vorbit despre motivul pentru care nu are noroc în dragoste. Fostul fotomodel, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit că bărbații nu mai reprezintă o prioritate pentru ea. Vedeta a precizat ce se află pe primul loc ca importanță în acest moment din viața ei.

Laurette, despre ghinionul pe care l-a avut în dragoste

De-a lungul timpului, vedeta a format un cuplu cu fostul fotbalist senegalez Magaye Gueye, cu Stelian Ogică, cu omul de afaceri Ciprian Nistor, cu care s-a și căsătorit pe vremea când acesta se afla închis, dar și cu un afacerist italian. Laurette Atindehou a mai avut o relaţie și cu Mihai Ştefan, tatăl fiicei ei, Serena.

Fostul fotomodel a pus ghinionul pe care l-a avut în dragoste pe seama schimbării mentalității oamenilor. Laurette a explicat că femeile și bărbații nu mai au aceeași perspectivă și nu mai seamănă cu cei de pe vremea părinților sau bunicilor ei.

„Femeile și bărbații nu mai au aceeași perspectivă. În fapt, nu mai sunt cei de pe vremea părinților noștri, ca să nu mai vorbim despre cei din vremea bunicilor. Totul s-a schimbat! Și noi, și ei! Pe de o parte, femeile se vor mai independente și mai puternice.

Asta aduce cu sine și avantaje, dar și dezavantaje. Iar bărbații au mai multe opțiuni ca altădată. Așa că a deveni greu să-ți găsești pe cineva aflat pe aceeași lungime de undă cu tine!”, a spus fosta asistentă de televiziune a Adrianei Bahmuțeanu, pentru Playtech Știri.

De ce ar fi fost bătută, de fapt, Laurette, în plin centru al Capitalei
Laurette

Laurette, despre principala ei preocupare

Pe de altă parte, Laurette, care în urmă cu nouă luni s-a despărțit de fostul fotbalist senegalez Magaye Gueye, a dezvăluit că momentan, principala ei preocupare este familia ei și mai ales fiica ei, Serena, în vârstă de 11 ani.

Fostul fotomodel a precizat că din vara anului trecut a ales să se împartă între Franța și România. În timp ce la Paris își duce fiica la școală, la București, vedeta se ocupă de un salon de masaj și de înfrumusețare ce îi poartă numele și care are o perioadă prosperă.

Ce ocupația și-a dorit Laurette să aibă

Laurette Atindehou a mai dezvăluit că dacă nu ar fi devenit fotomodel și dacă nu ar fi lucrat pentru o vreme în lumea televiziunii, ar fi devenit cu siguranță însoțitoare de zbor, pentru că aceasta a fost ocupația pe care și-a dorit-o dintotdeauna, încă din copilărie.

Fostul fotomodel a spus că deși viața a dus-o într-o altă direcție, i-a rămas bucuria de a zbura, astfel că și în prezent, ori de câte ori știe că se va afla curând la bordul unui avion, o cuprinde o bucurie interioară pe care îi este greu să o descrie.

Urmăriți Impact.ro și pe