De ce ezită fosta soție a lui Dem Rădulescu să revină pe scenă. „Toată lumea mă roagă”

Anca Manolica, Daniel Bălan 09.01.2023, 13:56
De ce ezită fosta soție a lui Dem Rădulescu să revină pe scenă. „Toată lumea mă roagă”

Cu siguranță, cei care au trecut de prima tinerețe și-o amintesc foarte bine pe Paula Rădulescu, prima soție a lui Dem Rădulescu, o extrem de prezență carismatică pe micul ecran. A iubit dintotdeauna scena și spune că s-ar reîntoarce cu drag la marea sa iubire, teatrul. Cu toate acestea, există ceva ce o împiedică să revină. Dezvăluiri în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Fosta soție a lui Dem Rădulescu, despre o posibilă revenire pe scena teatrului

Deși Paula și Dem Rădulescu au avut aceeași meserie, întâlnirile celor doi pe platourile de filmare sau pe scena teatrului aproape că nu au fost. Devenită actriță a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, aceasta a avut o carieră ce rar s-a intersectat cu cea a marelui Dem. Foarte cunoscut pentru exigența sa profesională, excepționalul actor nu s-a băgat niciodată pentru a-i facilita obținerea unui rol partenerei sale.

O artistă desăvârșită pe scena teatrului românesc, aceasta spune că s-ar reîntoarce oricând în fața publicului. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech Știri, Paula Rădulescu a dezvăluit că primește des invitația de a juca din nou, chiar și doar pentru câteva minute și spune că ar accepta fără ezitare, dar problemele de sănătate o împiedică.

Paula Rădulescu
Paula Rădulescu

Cu ce probleme de sănătate se confruntă

Îndrăgita actriță are probleme cu inima, ceea ce o împiedică să dea tot ce are mai bun pe scenă. Dar chiar și așa, nu spune „nu” unei eventuale reveniri.

„Toată lumea mă roagă să mai urc pe scenă. Mi-ar face mare plăcere să joc, dar în același timp sunt niște emoții teribile. Nu pot să zic nu, aș zice din inimă da, dar nu știu cum cade darul. Nu sunt sigură cât de bine pot să fiu, ca să mă arvunesc.

Nu știu ce surprize o să-mi fac eu mie. Din nefericire, sunt și alți actori care spun același lucru, cu cât trece timpul și ai experiența publicului, emoțiile devin mai mari”, a spus aceasta, pentru Playtech Știri.

Fosta soție a regretatului Dem Rădulescu nu a ascuns faptul că uneori este nevoită facă un repaus total, pentru a se pune din nou pe picioare și că trebuie să evite emoțiile puternice, tocmai din cauza problemelor de sănătate pe care le are cu inima.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...