De ce au sărit fanii cu gura pe Vlăduța Lupău. Gestul pe care l-a făcut artista în plină sarcină

Ioana Bucur 13.04.2022, 09:42

Îndrăgita artistă trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Chiar de Buna Vestire, a dezvăluit că este însărcinată cu primul copil, un vis devenit realitate. Viitoarea mămică se pregătește de acum pentru venirea pe lume a bebelușului și împărtășește, așa cum a făcut și până acum, cele mai importante momente din viața de zi cu zi cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, însă un gest făcut de Vlăduța Lupău în plină sarcină i-a adus destul de multe critici din partea fanilor.

Vlăduța Lupău, criticată de fani

Ca orice viitoare mămică, Vlăduța Lupău numără zilele până când va putea să își țină în brațe pentru prima oară bebelușul. Până atunci, îndrăgita artistă respectă cu strictețe sfaturile și recomandările medicului, astfel încât sarcina să evolueze fără probleme.

Cântăreața a ales să facă marele anunț într-o zi specială, de Buna Vestire. Atunci, a postat pe platformele de social media o fotografie în care apare alături de soțul ei, Adi Rus, și în care i se poate observa burtica de gravidă. În descrierea imaginii, cântăreața a adăugat un mesaj pentru bebelușul care urmează să vină pe lume peste câteva luni.

„Minunea mea… azi de BUNA VESTIRE, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc! Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi mămică… (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta! Ce zici?!… stai să vezi ce mămică… și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi… nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! Te iubesc, minune, și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami!”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul fotografiei.

De ce au sărit fanii cu gura pe Vlăduța Lupău. Gestul pe care l-a făcut artista în plină sarcină
Vlăduța Lupău este însărcinată

„Eu cred în Dumnezeu, nu cred în mituri și în superstiții”

De atunci, Vlăduța Lupău împărtășește cu cei care îi urmăresc activitatea în mediul online cele mai frumoase momente din viața sa de zi cu zi. Recent, ea a dezvăluit unul dintre trucurile la care apelează pentru a-și menține părul sănătos: tunde câte puțin din vârfuri măcar o dată pe lună.

Dezvăluirea a stârnit câteva reacții neașteptate, nu pozitive, din partea internauților, artista fiind criticată pentru acest gest ce ar fi nepotrivit în timpul sarcinii. Mai multe admiratoare i-au atras atenția că, potrivit credințelor populare, tăierea părului ar însemna scurtarea vieții bebelușului din pântecul mamei.

„Am pus-o. Am primit multe mesaje de genul. Of! Cică îi scurtez viața bebelușului. Fetele, să vă zic secretul meu. Eu cred în Dumnezeu, nu cred în mituri și în superstiții. Cum dacă eu mai tund din păr scurtez viața bebelușului? Credeți voi, eu nu cred, eu cred în Cel de Sus”, a răspuns Vlăduța Lupău.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...