EXCLUSIV

De ce apare Nicoleta Luciu rar la TV: „Eu cer mulți bani. Cine mă vrea cu adevărat, se poate”. Ce record vrea să bată EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 10.10.2022, 19:13
De ce apare Nicoleta Luciu rar la TV: „Eu cer mulți bani. Cine mă vrea cu adevărat, se poate”. Ce record vrea să bată EXCLUSIV

Nicoleta Luciu a recidivat, și după „Prețul corect”, a mai filmat pentru alte două emisiuni din cadrul aceluiași trust, ce vor fi difuzate începând cu luna decembrie. Considerată pe când era în plina activitate una dintre cele mai sexy vedete de la noi, bruneta duce însă lipsă de oferte în ceea ce privește un proiect serios, în care să fie implicată, iar motivul îl constituie, se pare, faptul că aceasta „se vinde” destul de scump.

Nicoleta Luciu s-a întors pe micile ecrane

Nicoleta Luciu urmează să revină pe micul ecran, în luna decembrie, în trei emisiuni diferite, după ce a filmat, zilele trecute, pentru încă două, după „Prețul corect”, proiect din care face parte sora sa, Iuliana.  Fosta actriță speră însă ca în viitorul apropiat să primească și o ofertă concretă, potrivit mărturisirilor făcute în exclusivitate pentru impact.ro. Totodată, aceasta ne-a spus care crede că este și principalul motiv pentru care nu i s-a oferit, până acum, niciun proiect și nici nu a mai fost chemată la vreun casting, pentru vreun film, de ani buni.

„La castinguri nu mă cheamă nimeni, lumea nu mă vrea și nu sunt prea căutată pentru că eu cer mulți bani. Și se știe asta. Ideea e că cine mă vrea cu adevărat, se poate. Am filmat doar ca invitată pentru trei emisiuni. Poate după încă două-trei astfel de filmări, va veni și oferta pe care mi-o doresc. Niciodată nu știi de unde sare iepurele. Sincer, vreau la tv, dar aștept propuneri, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o, copiii deja sunt mari, au programul lor”, a declarat aceasta în exclusivitate pentru impact.ro.

Nicoleta Luciu s-a întors pe micile ecrane
Nicoleta Luciu s-a întors pe micile ecrane

Ce record vrea să bată

Până să primească vreo ofertă concretă, Nicoleta Luciu are foarte mare grijă de imaginea sa. Mai mult, aceasta ne-a mărturisit că s-a bucurat când, recent, a trebuit să-și schimbe buletinul și a constatat că nu diferă prea mult de cea care era acum zece ani. Totodată, Nicoleta și-a propus să bată recordul celei mai frumoase femei din lume, trecută de 65 de ani, care la 67 de ani arată ca la 30 de ani. Pentru asta, bruneta urmează niște ședințe speciale, pentru stimularea colagenului, pentru a avea tot timpul o piele netedă.

„Îmi fac injecții cu aminoacizi, iar la Sf. Gheorghe fac Scarlett-ul, un aparat cu 25 de ace, care intră toate în piele și stimulează colagenul. După cinci ședințe, întinerești între cinci și zece ani. Trebuie să fac 5 ședințe, fiecare de o oră, o dată pe lună. Iar o singură ședință e 250 de euro. Vreau să o egalez pe chinezoaica de 67 de ani, care arată de 30…Dacă ea poate, putem și noi, europenele. Chiar m-am bucurat să constat, când mi-am schimbat buletinul, că arăt la fel ca în urmă cu zece ani. Acum să vedem cum va fi peste încă zece ani”, ne-a mai spus aceasta.

Alimentele pe care nu le mai consumă

La 42 de ani, Nicoleta arată la fel de bine ca-n tinerețe. După o pauză de mai bine de 15 ani, s-a reîntors la sală, iar de ceva ani nu mai consumă carne și lactate:

„În general, am mare grijă ce mănânc. Eu am avut probleme cu îngrășatul. Când citit că lactatele și carnea te îmbătrânesc, am zis stop. Și nu mai mănânc de vreo patru ani. Carne mai gust când mai fac perișoare sau când gătesc. Stau multe ore în bucătărie. Nu rezist să nu mănânc însă, atunci când fac tiramisu. Le pun la fiecare, iar eu iau direct din polonic”.

Urmăriți Impact.ro și pe