De ce Adrian Nartea nu e adeptul vacanței exotice iarna: “Mi se pare o păcăleală” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 05.01.2024, 15:41

După un Revelion petrecut la munte alături de familie și prieteni, Adrian Nartea are în plan o vacanță la schi, așa cum procedează în fiecare an. Om de munte, fiind originar din Brașov, actorul iubește anotimpul rece și sporturile de iarnă. În ianuarie, interpretul lui Vlad din serialul cu același nume se relaxează cu familia în Austria, unde se va distra pe pârtii împreună cu Mara, fiica sa cea mare. Actorul ne-a spus de ce nu este adeptul unei vacanțe exotice iarna.

De ce nu merge Adrian Nartea în vacanță exotică iarna

Adrian Nartea și-a programat încă de anul trecut o escapadă montană, pentru a-și încărca bateriile la început de an.

“Cu siguranță o să mă duc cu placa, prin Austria, deja e plănuit totul, să o iau și pe Mara să o pun pe schiuri în Austria, după care vin lucrurile.

Începe școala, încep alte complicații profesionale, cu siguranță o să fie bine. Cumva nu îmi place să proiectez foarte multe lucruri, ci las lucrurile să se întâmple”, ne-a mărturisit el.

În timp ce multe vedete de la noi optează pentru destinații exotice în ceea ce privește vacanțele din luna ianuarie, actorul preferă să se bucure de zapadă și de sporturile aferente acestui anotimp.

“Mie îmi place iarna, mie îmi plac sporturile de iarnă, sunt de la Brașov. Nu a trecut nicio iarnă în care eu să nu merg într-o vacanță de schi. Partea cu exoticul mi se pare o păcăleală, pentru că mă duc, mă pregătesc, plec de la 2 grade în care sunt îmbrăcat și bate vântul, mă duc, mă despoi la chiloți pe plajă și apoi vin înapoi aici.

Nu mă bucură absolut deloc faptul că stau câteva zile acolo la căldură, pentru că știu că o să mă întorc aici. Și atunci de ce să-mi stric eu cumva, să-mi dezaclimatizez corpul? Asta e în capul meu.

Nu mint, ar fi drăguță o plecare, dar mă costă și mult și decât să mă coste și mult și să mă întorc frustrat, mai bine nu mă mai costă nimic și stau acasă”, a declarat, Adrian Nartea, pentru Impact.ro, explicându-ne principiul după care își organizează plecările.

Citește și: Adrian Nartea încheie anul pe marele ecran. Ce spune despre ultimul rol din 2023: „Un fițos și jumătate” VIDEO EXCLUSIV

Adrian Nartea, pe pârtiile din Poiană, dar și din Austria

Prin urmare, familia Nartea se va relaxa în Austria. Practic, atunci când timpul îi permite, Adrian se distrează și pe pârtiile de acasă.

“Da, eu în fiecare an,  e cumva regulă, încerc să merg acasă la Poiana Brașov cât pot de mult, dar cel mai mult mă bucur de o săptămână jumate de sute de metri de pârtie și de zăpadă afânată în toate zonele montane din Austria, Elveția mai puțin că e scumpă, dar Austria, Italia, adică tot ce înseamnă Alpi”, a adăugat, pentru Impact.ro, Adrian Nartea.

Actorul și partenera sa de viață, Alina, sunt părinții a două fete: Mara și Petra, pe care și-au dorit să le crească singuri. Cei doi soți își aranjează programele în timpul anului, astfel încât să se poată ocupa de cele două fiice, cea mare este la școală, iar mezina a început în toamnă grădinița.

Citește și: Secretul lui Adrian Nartea pentru o formă fizică de invidiat: „Sunt cam 4 antrenamente pe săptămână” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe