De ce a renunțat Lora la inelul de logodnă. Artista n-a avut de ales și a recunoscut adevărul: ”Inelul e la…” EXCLUSIV

Oana Pascaru 23.07.2021, 15:44
De ce a renunțat Lora la inelul de logodnă. Artista n-a avut de ales și a recunoscut adevărul: ”Inelul e la…” EXCLUSIV

Lora a renunțat la inelul de logodnă. Joi seară, într-o locație exclusivistă de pe marginea Lacului Herăstrău, Lora și Marius Moga au lansat piesa “Vrei să te mint?”, iar artista a apărut la eveniment cu o altă bijuterie în locul inelului de logodnă.

De ce nu mai are Lora inelul de logodnă pe mână

Lora și Ionuț Ghenu formează unul dintre cele mai solide cupluri din shw-bizz-ul autohton. Sunt împreună de mai bine de cinci ani, și-au făcut de multe ori planuri de căsătorie, dar nu au ajuns încă în fața altarului. Au apucat însă să se logodească, în biserică, iar cu această ocazie artista a primit și un superb inel de la partenerul său. Supriză însă.

Joi seară, într-o locație exclusivistă de pe marginea Lacului Herăstrău, la un eveniment al cărei protagonistă era (lansarea ultimei sale piese – “Vrei să te mint?”, în colaborare cu Marius Moga), artista a apărut cu o altă bijuterie în locul inelului de logodnă. Ea a mărturisit, pentru impact.ro, și care este motivul: ”Inelul de logodnă este la reparat pentru că mi s-a ciobit pietricica și până vine inelul port doar asta (n.r. un alt inel gen verighetă) pentru susținere.”

Lora

Ce spune despre nuntă

Totodată vedeta ne-a vorbit și despre ce planuri de căsătorie are cu iubitul și impresarul său, Ionuț Ghenu.

Nu sunt cu gândul la partea aceasta. Eu mă simt deja o familie cu Ionuț. O să facem probabil și o petrecere de asta, dar tot timpul se întâmplă altfel de lucruri. Intervin alte lucruri care necesită atenția noastră și trebuie să reacționăm imediat. Și atunci nu putem să programăm ceva, și să să se mai întâmple cine știe ce. Voiam să facem nunta anul trecut, dar au intervenit multe lucruri, și cu mama și cu pandemia. Anul acesta încă nu se știe care este treaba. Nu ne grăbim.

Lora a trecut déjà printr-un mariaj. Ea a fost căsătorită cu Dan Badea, de care a divorțat, la notar, în anul 2014, din cauza violențelor acestuia.

O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitatea verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte. În momentul ăla, clar ai iubit o proiecţie.

Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta», declara Lora la emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

https://www.youtube.com/watch?v=cWnYCHrq3Aw

Totodată, începutul idilei Lorei cu Ionuț Ghenu a fost unul complicat. Actualul său partener era iubitul Doiniţei Oancea, una dintre cele mai bune prietene ale Lorei. Artista şi actualul său iubit au înfruntat un val de critici, după ce Doiniţa Oancea a aflat că Lora i-ar fi furat iubitul şi că s-a prefacut că îi este prietenă.

Urmăriți Impact.ro și pe