De ce a fugit, de fapt, Gheboasă de la Survivor România. A explicat motivul după ce s-a întors acasă. „M-a mușcat de ureche”

Anca Manolica 16.01.2023, 21:02
De ce a fugit, de fapt, Gheboasă de la Survivor România. A explicat motivul după ce s-a întors acasă. „M-a mușcat de ureche”

În ediția din 11 ianuarie, concurentul Gheboasă și-a cerut eliminarea de la Survivor România 2023, părăsind emisiunea difuzată la Pro TV în lacrimi. Deși a fost votat de fanii reality-show-ului să rămână mai departe în concurs, el nu a mai dorit să continue și a răbufnit la consiliu, plecând mai apoi din emisiune. Care este adevăratul motiv pentru care a renunțat.

Gheboasă a plecat de la Survivor România 2023

După ce Faimoșii au pierdut jocul de imunitate din prima săptămână de concurs de la Survivor România 2023, trimiși în cursa de eliminare au fost DOC, Maria Constantin și Gheboasă. În cadrul consiliului, Gheboasă, artistul în vârstă de 21 de ani, a insistat cu faptul că vrea neapărat să meargă acasă.

„Eu nu mă regăsesc pe insulă. Nu mai pot să stau fără soția mea. Acasă mă simt cel mai bine”, a spus acesta. În ediția din 11 ianuarie, însă, voturile au arătat că telespectatorii doresc să îi vadă mai departe parcursul în competiție, cea eliminată fiind Maria Constantin. Auzind acestea, el a răbufnit la consiliu, părăsind chiar și sala.

Gheboasă a ales să părăsească emisiunea Survivor România
Gheboasă a ales să părăsească emisiunea Survivor România

Care au fost adevăratele motive pentru care a decis să plece

Deși și-a explicat motivele în consiliu, în fața prezentatorului Daniel Pavel, spunând că abandonează din cauza dorului pentru soția lui, acum, pe rețelele sociale el a ales să dezvăluire adevăratele probleme cu care s-a confruntat acolo. El spune că, mai degrabă, condițiile grele din jungla dominicană au fost cele care l-au făcut să abandoneze.

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu puteam să mă duc iar în junglă. Păi, nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic.

Erau acolo păianjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de-a acolo (..)

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica. Mi-era și rușine. (…) Vorbesc pe față și nu mă mai ascund acum. Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți…

Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obișnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine. Pentru că eu toată viața am trăit Survivor, ați înnebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o felie de cozonac, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea”, a povestit Gheboasă printr-un video, pe contul său de TikTok.

Citește și: Cine este Gheboasă de la Survivor România 2023? Drama prin care a trecut în copilărie: „Nu am ținut legătura cu mama pentru că m-a urât toată viața“

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...