De ce a fost dată în judecată soția lui Florin Dumitrescu de Antena 1? Scandalul ia amploare

Emanuela Pană 15.03.2024, 15:28

Conflictul dintre Antena 1 și cei trei chefi: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea capătă noi proporții. Pe data de 12 martie 2024, Antena Group a deschis noi acțiuni în instanță împotriva bucătarilor. Printre pârâți se află și soția lui Dumitrescu, Cristina. Află de ce a fost dată în judecată soția lui Florin Dumitrescu de Antena 1.  

Antena 1 îi dă din nou în judecată pe cei trei bucătari de la ”Chefi la cuțite” 

Antena 1 îi îngroapă în procese pe chefii Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Pe data de 12 martie, Antena Group a deschis noi acțiuni în instanță împotriva celor trei. Acum, însă, este vizată și soția unuia dintre foștii jurați.  

Mai exact, Antena Group a deschis câte un proces pe numele fiecăruia dintre ei, obiectul fiind ”pretenții”. După ce, în ultimele săptămâni, doi dintre cei trei chefi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au făcut declarații dure cu privire la Antena Group, au urmat acțiunile în instanță.  

Cu trei săptămâni în urmă, Dumitrescu anticipa că va fi din nou acționat în judecată de către Antena Group pentru că a făcut declarații publice despre colaborarea lor. 

”Nu ştiu cât o să mă coste chestia asta, poate încă un proces, dar cine ştie, că libertatea de exprimare se pare că e doar de o anumită tabără, nu o avem toţi. Şi în orice caz nu o avem toţi egală”, spunea atunci Dumitrescu. 

Reamintim că Antena Group a mai deschis câte două acțiuni în instanță împotriva fiecărui chef, la finele anului precedent. Procesele inițiale au avut loc pe 23 noiembrie 2023 și vizează ”obligarea să execute contractul de prestaţii artistice”, conform paginademedia.ro 

Citește și: Care este numele real al lui chef Florin Dumitrescu din buletin. Bontea și Scărlătescu au rămas mască

De ce a fost dată în judecată soția lui Florin Dumitrescu de Antena 1? 

Cristina Sima, soția lui chef Florin Dumitrescu, a fost și ea dată în judecată. Până în acest moment, reprezentanții Antena Group nu au oferit nicio declarație cu privire la noile procese.  

După ce Antena Group l-a dar în judecată pentru a treia oară, renumitul bucătar, Florin Dumitrescu, a reacționat pe rețelele sociale.  

”Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioadă din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii.  

Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!”, a scris Florin Dumitrescu, pe rețelele de socializare. 

Vezi și: Cine sunt noii bucătari de la Chefi la Cuțite? Ei sunt cei care îi vor înlocui pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Scărlătescu, declarații despre proces: ”Nu ne-au plătit salariile” 

De curând, chef Cătălin Scărlătescu a făcut primele declarații referitoare la procesul cu Antena 1. Bucătarul a dezvăluit că el și cei doi colegi ai săi, chef Cătălin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea, nu au primit salariile pentru sezonul 12.  

”Există viaţă în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi. Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era aşa mare rating. Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alţii şi mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta”, a declarat Scărlătescu pentru Cancan.  

„Sunt nişte băieţi acolo care încă se mai cred în epoca de piatră. Cred ei că pot să facă rău oamenilor. Bătrânul Voiculescu încă nu s-a trezit să vadă ce a lăsat în urmă acolo. Gândiţi-vă doar anul trecut câte vedete le-au plecat. Este cineva acolo care vrea răul Antenei. Vă spun sincer. Eu nu am vrut să plec de la Antena 1 niciodată. Am fost forţaţi pentru că, după 9 ani de colaborare, n-au avut bunul simţ să înţeleagă ce vrem noi. S-au trezit ei aşa că sunt stăpâni”, a continuat bucătarul.  

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...