Darren Cahill s-a dat de gol. Acesta e, de fapt, motivul pentru care nu o mai antrenează pe Simona Halep

Nicu Stan 19.10.2021, 15:58
Darren Cahill s-a dat de gol. Acesta e, de fapt, motivul pentru care nu o mai antrenează pe Simona Halep

Darren Cahill s-a dat de gol despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Simona Halep. Motivul, de fapt, este cam același ca și cel de acum câțiva ani, când antrenorul a plecat de lângă Simona Halep.

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Darren Cahill nu o mai antrenează pe Simona Halep. Unele guri susțin că ar urma să o antreneze pe Emma Răducanu

Darren Cahill, în vârstă de 56 de ani, a renunțat pentru a doua oară la colaborarea cu Simona Halep, în vârstă de 30 de ani și numărul 19 WTA.

Prima ruptură s-a produs în noiembrie 2018, iar atunci antrenorul australian spunea faptul că o face din motive ce țin de familia lui, recunoscând mai apoi că îl antrenează pe băiatul său, Benjamin.

Cu cine se antreneaza Simona Halep
Cu cine se antreneaza Simona Halep

Darren Cahill a dezvăluit pe rețeaua de socializare adevăratul motiv

În prezent, despărțirea dintre cei doi a fost la fel de surprizătoare pentru toată lumea, însă antrenorul nu a mai oferit motivele pentru care a luat această hotărâre.

Cu toate astea, activitatea sa recentă de pe contul său personal de Instagram ar putea oferi o explicație pentru decizia luată.

Antrenorul australian își antrenează de data aceasta fiica

Darren Cahill a postat mai multe filmulețe de tip story în care se vede cum o antrenează pe Tahlia, fiica sa în vârstă de 17 ani. În acest fel, acum se naște ipoteza că australianul a renunțat din nou la Simona Halep pentru a-și antrena fiica de data aceasta, la fel cum a făcut și acum aproximativ trei ani, când a anunțat că vrea să își antreneze fiul.

Momentan, antrenorul Darren Cahill nu a semnat cu niciun alt nume din circuitul WTA, chiar dacă sunt vehiculate informațiile că ar putea să o pregătească chiar pe Emma Răducanu, câștigătoarea US Ooen de anul acesta.

Cu cine se va antrena Simona Halep

La revenirea de la turneul Indian Wells, Simona Halep a informat că sezonul viitor va continua colaborarea începută cu Adrian Marcu în septembrie, după întreruperea colaborării profesionale cu australianul Darren Cahill.

Antrenorul cu care Simona Halep a lucrat și în 2013 va colabora în continuare cu Daniel Dobre, revenit în staff în primăvara acestui an.

Simona Halep se simte bine alături de Adrian Marcu

”Vom rămâne în aceeași formulă, nu vor mai fi schimbări în echipă. Cu Adrian Marcu am lucrat și în 2013, mă cunoaște destul de bine și mă simt bine alături de el”, a declarat Simona Halep.

Urmăriți Impact.ro și pe