Daniela Crudu s-a mutat din România, dar i-e dor de bărbații mioritici. „Aici sunt răcituri”

Stan Filon 09.09.2022, 15:44

Daniela Crudu este total dezamăgită de milionarii din Suedia. Mondena se află în vizită de lucru în țara nordică și a povestit ce a văzut acolo. Are numai critici la adresa bărbaților, dar și a femeilor din Suedia, mai ales după ce i-a văzut la petreceri. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a plecat în vizită la sora ei și a precizat că nu știe exact când se întoarce în țară.

Daniela Crudu s-a mutat din România, dar i-e dor de bărbații mioritici

Așadar, Daniela Crudu a plecat în Suedia, la sora sa și nici nu știe când se întoarce în țară. Vizita este una…de lucru, deoarece a mers acolo pentru a beneficia de expertiza surorii sale într-ale platformei pentru adulți OnlyFans. Spune că sora ei, Ana, o ajută să facă fotografii și filmulețe incitante, apoi vine rândul ei să-și ajute sora, deoarece are și ea cont pe platforma respectivă.

Mondena a rămas însă cu un gust amar, după ce a văzut cum sunt milionarii suedezi. Bruneta a rămas total dezamăgită după ce a constatat că aceștia nu prea pun accent pe haine scumpe și pe felul în care arată. Focoasa brunetă spune că tot mai buni sunt milionarii „de pe Herăstrău”. Nici femeile din Suedia nu au impresionat-o deloc pe Cruduța.

Daniela Crudu s-a mutat din Romania, dar i-e dor de barbatii mioritici
Daniela Crudu s-a mutat din Romania, dar i-e dor de barbatii mioritici

„Nu pun preț pe haine, pe chestiile astea”

„Sunt la sora mea, în Suedia. O să stau o perioadă pe aici, că mă ajută cu pozele, cu filmările, cu toate astea. Ea mi le face și eu i le fac ei și stau liniștită aici, nu mă stresez, nu mă judecă nimeni. Deci ce e aici… n-au nicio treabă. Doamne ferește. Nu sunt îngrijiți așa (n.r. – bărbații din Suedia) și nu pun preț pe haine, pe chestiile astea. Nu sunt genul meu. Răcituri așa… Milionarii suedezi sunt mai răcituri, tot mai buni sunt milionarii români de pe Herăstrău”, a spus Daniela Crudu pentru cancan.ro.

Daniela Crudu a rămas șocată și de femeile din Suedia! Obișnuită cu divele din România, bruneta a găsit o cu totul altă lume în țara nordică, mai ales după ce a văzut cu ce se încalță doamnele, chiar și la petreceri.

„Doamne ferește, ce nasoale sunt astea… dacă vezi. Ferească Dumnezeu. N-au niciun stil, nimic. Și adidașii murdari în picioare toate și poartă papuci din ăia gumari. Și la petreceri ele sunt cu d-ăia în picioare”, a continuat Cruduța.

Din îndepăratata Suedie, Daniela Crudu a transmis că nu vrea să renunțe să se mai dezbrace pe OnlyFans pentru nimeni și nimic. În plus, a mai spus că nu are de gând nici să se mai schimbe pentru vreun bărbat, deoarece a încercat și nu a fost deloc bine, cel puțin pentru ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...