Daniela Crudu, mesaj pentru 50 Cent. Reacție amuzantă după ce rapperul a distribuit în trecut imaginile cu ea

Stan Filon / 21.10.2020, 18:12
Daniela Crudu, mesaj pentru 50 Cent. Reacție amuzantă după ce rapperul a distribuit în trecut imaginile cu ea

O filmare cu Daniela Crudu s-a viralizat pe rețeele de socializare, după ce frumoasa brunetă s-a filmat în propria sa mașină și a lansat un apel de ultimă oră către celebrul rapper american 50 Cent. Fosta asistentă de televiziune a avut o rugăminte fierbinte la vedeta de peste ocean.

Daniela Crudu i-a transmis un mesaj lui 50 Cent

50 Cent o cunoaște pe Daniela Crudu, cel puțin din filmulețele cu ea care apar pe internet. Celebrul rapper a distribuit în urmă cu ceva vreme un filmuleț cu frumoasa brunetă din România, în timp ce aceasta prezenta rubrica meteo. Atunci, Daniela Crudu era foarte concentrată pentru a-și informa telespectatorii emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani” despre starea vremii, încât nu și-a dat seama că le-a arătat în direct acestora mai mult decât trebuia din decolteul său bogat.

Acel filmuleț a fost distribuit chiar și de 50 Cent, atras de formele româncei, dar și de gafa ei. Acum, Daniela Crudu revine cu o rugăminte la celebrul artist și îl roagă să mai distribuie un clip cu ea. Bruneta foacoasă vrea să-și vândă mașina rapid și speră că poate scăpa de ea cu ajutorul lui 50 Cent.

Daniela Crudu i-a transmis un mesaj lui 50 Cent
Daniela Crudu i-a transmis un mesaj lui 50 Cent

Vrea s-o ajute să-și vând cât mai repede mașina

În stilul său caracteristic, Daniela Crudu s-a filmat în mașină. ”Mi-ați dat o idee super. Să-i zic lui 50 CENT să distribuie și o postare cu mașina mea, poate se lipește ceva. 50 CENT, sunt eu Daniela. Daniela din Ferentari și asta e mașina mea! Please, share, dacă tot ești băiat bun”, a transmis Daniela Crudu.

Rămâne de văzut dacă celebrul câtăreț va distribui filmarea Danielei Crudu și dacă o va recunoaște măcar, deoarece aceasta a suferit transformări serioase, în ultimii ani. Nici nu mai seamănă cu Daniela Crudu care prezenta rubrica meteo la ”Neața cu Răzvan și Dani”.

Daniela Crudu și-a făcut nenumărate operații estetice care i-au schimbat pur și simplu fizionomia. Dacă râsul ei inconfundabil a rămas același, nu putem spune la fel și despre trăsăturile ei.

Deşi de-abia ce a împlinit 31 de ani, Daniela Crudu recunoaşte că apelează frecvent la terapii estetice menite să-I întinerească pielea, tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi. Însă, Crudutu nu s-a limitat la atât. A bifat, în timp, şi o rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. Cât despre buze, acestea au crescut exponenţial în volum, iar faţetele dentare au contribuit şi ele la schimbarea completă a chipului Cruduţei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI