Daniel Pavel, anunț despre nuntă și copil. Prezentatorul Survivor: „Suntem doi norocoși!”

Ana-Maria Tudor 01.05.2023, 10:52
Daniel Pavel, anunț despre nuntă și copil. Prezentatorul Survivor: „Suntem doi norocoși!”

Prezentatorul de la Survivor România a declarat că, deocamdată, este concentrat pe filmările pentru emisiune, dar că nu exclude posibilitatea căsătoriei în viitor. În plus, Daniel Pavel nu a exclus posibilitatea de a deveni tată pentru a două oară, deși nu a oferit nicio veste oficială în acest sens.

 

„Suntem două suflete twin-flame”

 

Daniel Pavel, prezentatorul de la Survivor România, a dezvăluit într-un interviu că iubita sa, Ana Maria Pop, îl însoțește în Republica Dominicană. Deși ea a fost plecată trei săptămâni pentru a se ocupa de proiectele sale legate de domeniul juridic în țară, cei doi au vorbit zilnic la telefon. Acesta a recunoscut că i-a dus dorul și că a observat lipsa ei în bună desfășurare a lucrurilor. Cu toate acestea, prezentatorul este mândru de felul în care Ana Maria a reușit să îmbine partea pragmatică a vieții ei cu creativitatea pe care a adus-o în crearea de conținut pentru emisiunea Survivor. Într-un interviu recent, prezentatorul a dezvăluit că este o persoană romantică.

 

„Îmi place întotdeauna să-mi iau fata pe cal, negri aici (cai putere) și să-i ofer magnetismul meu, prin cele mai ample, mari cât Caraibele, îmbrățișări”, împărtășește Daniel Pavel, pentru viva.ro

 

Prezentatorul susține că legătura dintre ei este una de suflete twin-flame, care sunt conectate la nivel mental, fizic și spiritual și nu se sfiesc să-și exprime sentimentele unul pentru celălalt, indiferent de distanța care îi separă.

Anul trecut a fost o perioadă dificilă pentru ei, deoarece Ana a petrecut mult timp departe de iubitul sau. Cu toate acestea, legătura lor puternică și capacitatea de a-și exprima sentimentele i-a ajutat să depășească această distanță și să rămână împreună în spirit, chiar dacă nu și fizic. Daniel este fericit că are o astfel de iubită și că îi poate oferi întreaga sa iubire și susținere, oricând și oriunde ar fi.

Ana Maria Pop si Daniel Pavel

Ce planuri de viitor are Daniel Pavel?

Ana îi va fi alături până la finalul sezonului iubitului său. Cei doi își petrec timpul împreună, descoperind locuri noi și se simt că și cum ar fi într-un colț de paradis când se trezesc. De multe ori, își petrec timpul muncind, fie că el este pe platoul de filmare și ea rămâne acasă pentru a se ocupa de propriile activități, fie că el este la filmări și ea îl însoțește, urmărind jocurile și discuțiile lui cu echipa de producție.

„Am avut timp să descoperim și locuri noi, dar nu atât de mult pe cât poate ați crede. Am fost plecați doar de două-trei ori în afara orașului. Fie că a fost pentru a merge la plajă undeva și a lua o masă romantică, fie că am plecat alături de câțiva colegi din echipă și am simțit din tradițiile locale. Dar noi nu avem nevoie să plecăm departe pentru a fi fericiți, pentru a ne arăta iubirea”, spune Daniel, pentru viva.ro

În timpul interviului, Daniel Pavel a fost întrebat despre posibilitatea unui pas următor în relația lor de doi ani, iar răspunsul lui a fost unul profund și enigmatic: „Viața mi-a arătat că niciodată să nu spui niciodată”. El a subliniat că există mai multe moduri de a comunica și de a simți într-un cuplu, în ceea ce privește o astfel de evoluție. Atât el, cât și partenera lui, sunt dedicați proiectelor lor personale. În privința viitorului lor, aceștia nu se grăbesc să ia decizii și preferă să lase totul să vină de la sine, la fel cum s-a întâmplat și cu începutul relației lor. Cuplul consideră că aceasta este abordarea potrivită și că ceea ce este destinat să se întâmple în povestea lor se va dezvolta în mod natural.

În ciuda faptului că Ana Maria și-a exprimat dorința de a deveni mamă într-un interviu anterior, prezentatorul a subliniat că în prezent amândoi se concentrează pe proiectele lor actuale.

Daniel Pavel, susține că iubita sa s-a adaptat muncii de la distanță și reușește să-și organizeze timpul perfect. Pe lângă faptul că se ocupă de treaba ei, aceasta se asigură și că partenerul ei are conținut constant și relevant pe rețelele de socializare, dar și că imaginea lui este întotdeauna impecabilă. În plus, nu își neglijează nici cariera artistică și își petrece timpul citind cărți tematice despre zona de actorie.

Urmăriți Impact.ro și pe