Dani Oțil, cuvinte dure la adresa Ramonei Olaru. Ce părere are, de fapt, despre blondină

Nicu Stan 04.05.2021, 14:43
Dani Oțil, cuvinte dure la adresa Ramonei Olaru. Ce părere are, de fapt, despre blondină

Dani Oțil, cuvinte dure la adresa Ramonei Olaru. Ce părere are, de fapt, despre blondină, a spus-o în direct la TV, de față cu toată lumea.

Dani Oțil are deja planuri mari cu băiatul său care încă nu s-a născut. Cu ce femei nu vrea să-l vadă pe acesta

Dani Oțil i-a adresat cuvinte urâte Ramonei Olaru, în direct la TV. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a ce părere are, de fapt, despre blondină.

Astfel, după o discuție cu Ruxandra Luca despre diversificarea mâncării copiilor, Dani Oțil a făcut o mărturisire despre copilăria sa, dar și-a uimit și colegii de platou cu o ”proiecție” despre viitorul bebelușului său.

Gabriela Prisacariu il va face in curand tatic pe Dani Otil
Gabriela Prisacariu il va face in curand tatic pe Dani Otil

Cum și-a pertrecut Dani Oțil copilăria

”Apropo de diversificare, ai mei se simt și acum foarte prost, pentru că am fost lăsat la o vecină și toți își aduceau aminte de mine într-o anumită formă. Tot timpul eram în geamul doamnei cum sunt fetele de la Amsterdam.

Stăteam cu mucii la nas și cu biscuitele în mână și plângeam. Vecina aceea statea cate 3-4 ore la coada la ceva. Vă dați seama, aveam acces la aragaz, la orice”, a mărturisit Dani Oțil după materialul cu diversificarea alimentației la copii.

Dani Oțil nu-și va obliga băiatul să mănânce o legumă care nici lui nu-i place

De asemenea, se cunoaște faptul că Dani Oțil va deveni în curând tată de băiat și deja acesta știe ce nu va avea voie să facă acesta când va fi adolescent. Dani Oțil nu vrea ca băiatul său să se apuce de fumat la vârsta de 16 ani și nici să îi vină acasă cu ”fete precum Ramona Olaru” sau cu ”tatuate”.

”Nici copilul meu nu va mânca broccoli pentru că eu nu îl suport. Arată ciudat, miroase ciudat. O să îl las totuși pe el sa aleagă. În al doilea rând, nu sunt pregatit. Am destule sfaturi, că d-aia am internet. Să vezi ce șuturi își ia dacă fumează la 16 ani. Sau să-mi vină cu vreo Ramona acasă sau cu vreo tatuată. Îl șutez de nu se vede”, a spus Dani Oțil în ediția de azi a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Unde a fost Dani Oțil de Paște

Dani Oțil a petrecut de Paște o scurtă vacanță alături de iubita sa, Gabriela Prisăcariu, în Dubai. Tot acolo au fost plecate și colegele sale de platou, Ramona Olaru, dar și Bianca. Despre Ramona Olaru, Dani a ținut să facă o dezvăluire inedită despre ce a pățit frumoasa blondină într-un mall din Dubai.

”Singurul om care a fost rugat să pună ceva pe el într-un mall din Dubai. S-a dus și și-a cumparat un trening ca să se îmbrace. Ei nu se uită la Neatza”, a zis azi Dani despre Ramona Olaru.

Urmăriți Impact.ro și pe