Dan Petrescu și Marius Șumudică, război total. Declarațiile celor doi: ”Băi, Petrescule, i-am pregătit eu?”

Nicu Stan 17.09.2021, 13:28
Dan Petrescu și Marius Șumudică, război total. Declarațiile celor doi: ”Băi, Petrescule, i-am pregătit eu?”

Dan Petrescu și Marius Șumudică sunt în război total după ce primul aruncă vina ultimelor două eșecuri ale CFR Cluj, cu Botoșani și Jablonec, pe cel de-al doilea. Dan Petrescu spune că trebuie să repare tot ce a stricat Marius Șumudică în timpul scurt care a antrenat CFR Cluj.

Scandal mare între Marius Șumudică și Dan Petrescu după eșecul din Conference League al CFR Cluj. Dan Petrescu spune că are de reparat ce a stricat Marius Șumudică

Dan Petrescu nu a reușit să câștige niciun meci după revenirea pe banca de la CFR Cluj. Echipa a pierdut la Botoșani, iar la asta se adaugă și eșecul din Conference League.

Jablonec a învins CFR Cluj cu 1 la 0, iar Dan Petrescu aruncă vina pe fostul antrenor Marius Șumudică. Dan Petrescu susține că trebuie să repare ce a stricat Marius Șumudică.

CFR a fost infranta de Jablonesc in Conference League
CFR a fost infranta de Jablonesc in Conference League

Declarația care l-a deranjat pe Marius Șumudică

”Eu când fac un lot, aleg jucători cu forță. Anul ăsta n-am fost la CFR să fac lotul, iar acum suferim din toate punctele de vedere. N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile. E imposibil să ai un impact rapid. Încerc să repar ce a fost făcut greșit înainte”, a spus Dan Petrescu.

Reacția dură a lui Marius Șumudică

De partea cealaltă, Marius Șumudică a reacționat și el dur, fostul antrenor al CFR Cluj arătându-se extrem de deranjat de criticile aduse de Dan Petrescu.

”Nu aș fi vrut să vorbesc, dar m-am simțit jignit de ceea ce a zis Dan Petrescu. Că ar fi fost vina mea, că el trebuie să repare nu știu ce. Păi, băh, Petrescule, am pregătit eu echipa cu Jablonec? Te-a bătut echipa de pe locul 11 în Cehia, păi este normal așa ceva? Nu ai avut tu 3 săptămâni să pregătești echipa?

Acuze grele din partea lui Marius Șumudică

Cum să pierzi cu o asemenea echipă. Aș fi zis dacă era vorba de Sparta Praga sau de Slavia, dar așa? Păi tu ai pierdut și la Botoșani, nu ai tras un șut la poartă, a fost un joc rușinos. Ai ajuns să dai un șut la poartă, de a făcut treabă mare vrabia pe minge până a ajuns la poartă?, a spus Marius Șumudică la PRO X.

Dan Petrescu se lăuda că a pregătit meciul cu FCSB

De asemenea, fostul antrenor al CFR-ului n-a uitat nici cele spuse de Dan Petrescu cum că el ar fi pregătit meciul cu FCSB, câștigat clar de CFR Cluj.

”El spune că n-a avut timp să facă el lotul, că fotbaliștii sunt nepregătiți. Păi nu se lăuda că el a pregătit meciul cu FCSB, deși nici nu semnase contractul. Nu arăta Ilie Dumitrescu mesaje pe telefon, că i-a zis Petrescu? Și acum nu are timp să pregătească?”, a mai spus Marius Șumudică.