Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu nu-și mai vorbesc: „Uită numărul meu!” De la ce a plecat conflictul

Stan Filon 30.05.2023, 14:44
Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu nu-și mai vorbesc: „Uită numărul meu!” De la ce a plecat conflictul

Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu nu-și mai vorbesc de ceva timp! Chiar dacă au fost coechipieri în zeci de meciuri în Generația de Aur, relațiile dintre cei doi s-au răcit, iar Ilie Dumitrescu a ales să spună acum care este povestea din spatele acestei rupturi.

Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu nu-și mai vorbesc

Acum s-a aflat că Ilie Dumitrescu și Dan Petrescu nu își mai vorbesc! Ilie Dumitrescu a povestit recent despre ruptura apărută în relația cu Dan Petrescu, fostul său coechipier de la naționala României. Cei doi sunt membri marcanți ai Generației de Aur și nimeni nu se aștepta ca între ei să fie o relație mai mult decât rece. Pur și simplu nu își mai vorbesc.

Dar de unde a plecat conflictul în urma căruia cei doi nu își mai vorbesc? Ei bine, Dan Petrescu trecea printr-o perioadă mai grea cu CFR Cluj, după înfrângerea suferită în fața celor de la Randers, în grupele Conference League, iar Ilie Dumitrescu l-a sunat pe fostul său coleg să vadă cum mai este. Avea informații importante pentru el, dar ar fi vrut să discute și câteva lucruri tactice. Dan Petrescu a fost însă destul de agresiv și l-a acuzat că încearcă, de fapt, să afle informații pe care să le discute la emisiunea de sport unde este invitat.

Dan Petrescu si Ilie Dumitrescu nu-si mai vorbesc
Dan Petrescu si Ilie Dumitrescu nu-si mai vorbesc

„Nu l-am sunat să îmi dea vreo informație”

„Nu a fost nimic grav. L-am sunat să văd ce face după un meci și a fost ceva de genul «Ce, vrei informații să spui la Digi acolo?». Zic «Da, eu, de 12 ani, zi de zi, numai cu informații mă ocup, eu sunt șeful redacției la știri și mă ocup cu toate breaking news-urile».

Mă rog, și atunci am spus «Bine, dacă tu crezi că te-am sunat… Eu te-am sunat să văd ce faci, cum ești». Asta a fost toată chestia, dar nimic grav. Ideea e că nu îl sunam să văd… Eu aveam informații că vor să îl pună la echipa națională. Voiam să îi spun «Știu că o să ai ofertă la echipa națională». În ideea asta, nu altceva. Nu l-am sunat să îmi dea vreo informație. Eu, când îl sun pe Hagi sau pe Mutu, nu îi sun să îmi spună ceva. Nu sunt ăla care trebuie să aducă informațiile. Eu sunt analist.

Nu știu la ce s-a gândit el. L-am sunat după meciul cu Randers, trecea printr-un moment mai puțin bun. Eu văzusem meciul, îl analizasem și voiam să discutăm, să îi spun ce am văzut, dar pe probleme tehnice. Era supărat «Tu știi că nu vorbesc cu nimeni după meci?». Zic «Nu am știut asta». În rest, nu am avut niciun fel de probleme. Atunci i-am zis «Bine, mă, dacă tu crezi că eu te sun să iau informații, eu uit telefonul tău, uită-l și tu pe al meu și la revedere, gata»”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...