Dan Negru intervine în scandalul cu Revelionul TVR. Ce i-au spus șefii atunci când a plecat din televiziunea publică

Stan Filon 04.01.2021, 10:07
Dan Negru intervine în scandalul cu Revelionul TVR. Ce i-au spus șefii atunci când a plecat din televiziunea publică

Scandalul de la TVR ia amploare, după petrecerea de Revelion, unde amfitrion a fost Mugur Mihăiescu, celebrul Garcea. Regulile de distanțare socială au fost luate peste picior, iar mulți s-au sesizat din oficiu. Ei bine, în scandalul TVR se implică și Dan Negru, fost angajat al Televiziunii Publice.

Dan Negru se implică în scandalul TVR

Dan Negru a postat un mesaj pe Facebook prin care trage concluzia că TVR are o problemă cu respectul față de proprii angajați. Vedeta care a bătut toată concurența de Revelion vine cu exemple concrete.

”E scandal in TVR zilele astea…
Și ăsta pare sa fie doar începutul!
Totuși ,respectul pentru oameni e marea încercare a TVR. Dintotdeauna!
Pe Cristian Țopescu l-au dat afară și azi, după moarte, ii ridică statui.
Iosif Sava, o legendă TVR, a fost dat afară de pe o zi pe alta.
Azi are o statuie in centrul Bucureștiului.
Stere Gulea a fost directorul care l-a concediat, pe ranchiună personală, se zvonea atunci pe coridoare.
L-a tras cineva la răspundere?
Sava a plecat la PROTv și TVR a pierdut o legendă și un profesionist.
N-a răspuns nimeni !

Dan Negru se implica in scandalul TVR
Dan Negru se implica in scandalul TVR

”Brenciu, Divertis, Vlad Enachescu și alții, cu sutele, au avut porți deschise când au plecat”

Brenciu, Divertis, Vlad Enachescu și alții, cu sutele, au avut porți deschise când au plecat.
Eu, prea mic in comparație cu cei amintiți, cănd am plecat din TVR și mi-am anunțat șefii ca o fac, toți m-au felicitat că plec la o tv comercială in loc să incerce să mă oprească .
N-a încercat NIMENI măcar să negocieze cu mine deși plecarea mea din TVR era pe prima pagină a ziarelor.
De 21 de ani, de când am plecat, am distrus TVR in mod constat in audiențe.
Chiar anul ăsta, Revelionul TVR, sămânța scandalului, a fost pe locul 5, la distanță uriașă de Revelionul meu de la Antena1, acolo unde am plecat acu’ 21 de ani.
Oamenii sunt marea încercare a TVR-ului”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Scandalul a plecat de la Dorina Rusu, membră în Consiliul Național al Audiovizualului, care a criticat dur programul de Revelion de la televiziunea publică. Aceasta este de părere că Mugur Mihăescu a “instigat la nerespectarea regulilor de protecție anti-coronavirus”. Totul, într-un moment în care mulţi români s-au uitat la televizor.

Iulian Bulai, Șeful Comisiei de Cultură din Parlament a cerut o întalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR, catalogat de acesta drept ”o bășcălie tristă, care subminează și își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pendemiei, pe bani publici”.

”Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspirationisti și oameni care contesta orice măsură de protecție, pentru a contra-ataca toate măsurile care au fost promovate pentru a limita efectele negative ale acestei pandemii, este o greșeală în opinia mea”, a mai spus Iulian Bulai, la Antena 3.

Actorul Mugur Mihăescu a sărit ca ars! ”Domnule nu ți-e rușine? Să-ți fie rușine! Cum mă faci pe mine conspiraționist? Cum mă face conspiraționist acest comunist? Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură? Trebuie să-mi pun un tablou cu liderul suprem deasupra capului? Trebuie să aplaud la orice mi se spune? O să-l iau la mișto și pe ăsta. Dar acum ne ia el la mișto pe noi pentru că este într-o funcție în care ne poate lua la mișto”, a declarat Mugur Mihăescu la Antena 3. Acesta ar fi încasat 140 de mii de euro pentru Revelionul de la TVR 1.

Urmăriți Impact.ro și pe