EXCLUSIV

Dan Negru a renunțat la Revelionul din România, dar nu și la cel din Republica Moldova. „S-a filmat 20 de ore”. Are cea mai bogată asistentă. EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 05.12.2022, 20:06

Dan Negru n-a mai filmat, anul acesta, tradiționalul program de Revelion, odată cu transferul la Kanal D, dar iată că nu a renunțat definitiv la acest tip de show. Vă prezentăm, în exclusivitate, detalii și fotografii, de pe platourile de filmare ale postului de televiziune Prime TV, din Chișinău, unde Dan Negru a fost amfitrion. Colega lui de prezentare este nimeni alta decât fotomodelul de top Anastasia Fotachi, soția omului de afaceri Gabriel Stati, cu o avere estimată la două miliarde de euro.

A renunțat la show-ul de Revelion din România: „Anul ăsta e doar o pauză între două aplauze”

Dan Negru le-a dat recent o veste deloc îmbucurătoare fanilor săi din România, anunțând că anul acesta nu va mai prezenta programul de Revelion:

„Din secolul ăsta, aproape un sfert noi am petrecut împreună Revelioane. Anul ăsta e doar o pauză între două aplauze. Acum doi ani, în vârful pandemiei, am bătut împreună un record european și Revelionul nostru a fost al doilea după BBC în Europa.

Voi fi și eu printre miile de români care anul ăsta aleg familia, prietenii. Renunț și eu la ecrane, TV, tablete, telefoane”, a mărturisit Dan Negru, în exclusivitate pentru Impact.ro.

„Dan Negru este în top audiențe și în Republica Moldova, cu programul de Sărbători”

Reporterii Impact.ro au aflat însă, în exclusivitate, că Dan Negru nu a renunțat definitiv la acest tip de show, pe care îl prezintă, de 15 ani, și peste Prut, în Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV:

„Filmările au avut deja loc, s-au filmat patru emisiuni, câte două de Crăciun și alte două de Revelion, pe rit vechi și pe rit nou. Dan este în top audiențe și în Republica Moldova, cu programul de Sărbători. Din păcate, aceste programe de divertisment nu pot fi vizionate și în România, ci doar pe teritoriul Republicii Moldova.

Ținutele vestimentare în care Dan Negru filmează peste graniță sunt oferite tot de Adina Buzatu, stilista vestimentară a vedetelor. S-a filmat foarte mult, peste 20 de ore, au fost mulți artiști, actori și soliști, dar niciunul din România”.

Cine este frumușica asistentă tv cu care Dan Negru prezintă Revelionul, în Republica Moldova

Dan Negru a avut un ajutor de nădejde, la prezentare, pe frumușica Anastasia Fotachi (26 de ani), soția omului de afaceri Gabriel Stati, cu o avere estimată la 2 miliarde de euro. Prin acest mariaj, ea a devenit practic cea mai bogată asistentă tv de pe planetă:

„Dan și Anastasia au făcut echipă, sunt gazdele celor patru show-uri de Sărbători, de la Prime TV, televiziunea din Republica Moldova, unde Dan prezintă de 15 ani două emisiuni concurs”, ne-au mai spus, în exclusivitate, aceleași surse.

Dan Negru alături de Anastasia Fotachi, asistenta lui de la Prime TV
Dan Negru alături de Anastasia Fotachi, asistenta lui de la Prime TV

Anastasia îl apreciază foarte mult pe Dan Negru. Iată ce spunea, într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, despre colaborarea lor de succes:

„Să lucrez pe același platou de filmări cu Dan este o onoare pentru mine. Este un adevărat profesionist în ceea ce face, are o carismă extraordinară și chiar este omul de la care am ce învăța. Nu pot afirma că sunt timidă, eu mereu am fost o femeie rezervată care își exteriorizează mai puțin emoțiile în public.

La cât e de energic și de activ Dan, e greu să îți imaginezi o femeie care l-ar putea umbri, și, dacă i-ar reuși, ar arăta caraghios. E un om pe care mă bucur să îl cunosc și să împart același platou de filmare, un om care știe să își facă munca profesionist, un om lipsit de aroganță și demn de tot respectul”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...