Dacia a rechemat în service mai multe mașini. Modelul care are probleme: „Sunați la reprezentanța cea mai apropiată”

Badea Violeta 08.05.2023, 08:04

Mai mulți proprietari de Dacia au fost anunțați, de curând, că trebuie să se prezinte la service. Șoferii au fost înștiințați pe mail despre o posibilă defecțiune a mașinii. Iată ce model întâmpină problemă. Românii care l-au achiziționat sunt extrem de nemulțumiți și au luat cu asalt un grup al companiei!

Un model Dacia a fost fost rechemat în service

Posibilă defecțiune la un model Dacia! Celebrul producător român de automobile a transmis, recent, mai multor proprietari ai modelului Spring să contacteze un reparator autorizat electric Dacia din România pentru a verifica preventiv unitatea de încărcare a vehiculului. De asemenea, șoferii au fost sfătuiți să facă acest lucru cât mai repede posibil.

Potrivit specialiștilor din domeniul auto, această problemă a mașinii ar putea conduce la afișarea unei alerte pe tabloul de bord sau ar putea împiedica pornirea automobilului. După primirea acestei vești, proprietarii Dacia Spring s-au arătat extrem de nemulțumiți și au luat cu asalt un grup al companiei.

„Problema e că sunt doar câteva reprezentanțe trecute acolo (mail n.red.) și nu poți merge oriunde, ceea ce este un inconvenient mai ales pentru cei care sunt mai departe”, a scris unul dintre oameni pe grupul de Facebook Dacia Spring România.

„Da, am primit-o și eu, dacă te uiți vezi că sunt multe județe să nu zic reprezentații Dacia care nu sunt în listă. Ceea ce înseamnă că trebuie să te deplasezi în alt județ și automat ai nevoie să lipsești o zi de la muncă plus altele.”, a scris un alt șofer.

„Probleme e că acum de exemplu e că sunt în spital abia operat și nu cred că pot merge prea curând o distanță prea mare cu mașina. Adică vreo 200km ar fi cea mai apropiată din listă. Sper să nu se strice până pot să ajung la ei.”, a fost mesajul unui alt proprietar Dacia Spring.

Citește și Ce au găsit inginerii RAR în interiorul unei maşini pe care mulţi români o confundă cu Dacia 1300. Au rămas fără cuvinte!

Modelul Spring de la Dacia a fost rechemat in service FOTO FBMarius Dorin
Modelul Spring de la Dacia a fost rechemat in service FOTO: FB/Marius Dorin

Nu este pentru prima oară când modelul Spring este rechemat în service

În luna decembrie a anului trecut, Dacia Spring, singurul model 100% electric al mărcii Dacia, a fost rechemat în service, din cauza unei defecțiuni a centurii de siguranță din dreapta spate.

Sunt afectate mii de automobile, dar compania nu a făcut public numărul oficial. Sunt vizati clienții din Europa care au achiziționat mașini Dacia Spring electrice fabricate în China pe parcursul anului trecut, între lunile aprilie și octombrie.

Citește și Victoria Dacia Spring la care nu se aștepta nimeni: face valuri masive în Europa, se luptă cu Tesla și VW!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...