Cutremurător! Cum și-a petrecut Traian Bălănescu de la Vama Veche ultimele clipe din viață. A trecut prin chinuri cumplite

Stan Filon 28.08.2020, 16:37
Cutremurător! Cum și-a petrecut Traian Bălănescu de la Vama Veche ultimele clipe din viață. A trecut prin chinuri cumplite

S-a aflat cum a murit, de fapt, Traian Bălănescu, fostul coleg de trupă al lui Tudor Chirilă! Fostul clapist al trupei Vama Veche a murit vineri, 28 august, la numai 51 de ani. A suferit un adevărat val de infarcturi. Medicii au făcut tot ce le-a stat în putință, dar inima artistului era grav bolnavă.

Traian Bălănescu a suferit nu mai puțin de șase infarcturi

Vestea tristă despre moartea membrului fondator al trupei Vama Veche a fost adusă de un bun prieten de-a său, actorul Ovidiu Niculescu.

„E îngrozitor ! A murit Balanescu Traian al nostru ! E cea mai cumplita dimineață Traiane, așa ceva nu se face dragule, nu aud decât pianul tău cu care ai încântat generații cu piesele trupei Vama Veche și efectiv nu pot să ma opresc din plâns”, a scris Niculescu.

Traian Bălănescu s-a stins pe un pat de spital. Bărbatul de doar 51 de ani suferea de dublă obstrucție a unei artere coronare. Așadar, sângele care hrănește mușchiul inimii nu mai circula deloc prin acele zone, iar acest lucru a făcut ca artistul să sufere nu mai puțin de 6 infarcturi, unul după celălalt, potrivit Playtech.ro. Medicii l-au resuscitat doar pentru ca inima lui să intre din nou în stop cardiac.

Traian Bălănescu a suferit nu mai puțin de șase infarcturi
Traian Bălănescu a suferit nu mai puțin de șase infarcturi

Fostul membru al trupei Vama Veche avea 51 de ani

După cel de-al șaselea infarct, medicii nu au mai avut ce face, așa că au constatat decesul bărbatului de 51 de ani. Alături de Tdor Chirilă și Liviu Mănescu, acesta înființa în anul 1996 trupa Vama Veche, care a cucerit ani și ani la rând tinerii din România. Acum, prietenii și fanii si îi aduc un omagiu pe Facebook.

”S-a dus și Bălănescu Traian. Viața asta are un simț al umorului ușor macabru. Omul care a interpretat pianul pe piesa „Arată-mi…” nu mai este. Că tot îi ziceam că sună a Vama Veche ce a cântat el acolo. E copleșitor. Și nedrept. Și mi-e greu”, a fost mesajul acestuia. Întrebat de către un internaut care a fost cauza decesului, Gorneanu a susținut că: „Nu știu detalii multe, nici nu mai contează…”, a scris Vlad Gorneanu, un alt prieten de-a pianistului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...