Cutremur puternic în România. Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit

Stan Filon 17.06.2023, 14:05
Cutremur puternic în România. Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit

A fost din nou cutremur în România! Acesta s-a resimțit în mai mute zone din țară, deoarece a avut o intensitate destul de mare. Cutremurul a avut loc sâmbătă, la ora locală 13:13!

Cutremur puternic în România

Așadar, România s-a cutremurat din nou, sâmbătă! Seismul a avut loc în urmă cu câteva minute, fiind înregistrat la ora locală 13:13. Potrivit primelor informații venite de la Institutul național de Fizică a Pământului, seismul de sâmbătă a avut o magnitudine de 4,1 pe Richter. 

„În ziua de 17.06.2023, 13:13:04 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur mediu cu magnitudinea ML 4.1, la adâncimea de 140 km”, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Cutremur puternic in Romania 
Cutremur puternic in Romania

Unde a fost localizat cutremurul de sâmbătă

Cutremurul s-a produs la 57 km sud-est de Sfântu-Gheorghe, 59 km vest de Focşani, 60 km nord-vest de Buzau, 64km este de Brasov, 80km nord-est de Ploiesti.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...