Cum va putea scăpa Mario Iorgulescu de închisoare. Actul obţinut în Italia de fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal

Nicu Stan 15.09.2021, 20:58
Cum va putea scăpa Mario Iorgulescu de închisoare. Actul obţinut în Italia de fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, ar putea scăpa de închisoare, după ce acum doi ani a omorât un tânăr într-un accident rutier, lăsând doi copii orfani. Mario Iorgulescu ar putea obține un act care l-ar putea scăpa de toate problemele cu justiția.

Mario Iorgulescu ar putea scăpa de închisoare. Ce act vrea să obțină în Italia

Mario Iorgulescu, care se află în Italia, ar putea scăpa de proces după accidentul de acum doi ani, când a fost acuzat că a provocat moartea unui bărbat care avea doi copii minori.

Mario Iorgulescu s-a urcat beat la volan și sub influența drogurilor, după cum susțin procurorii. Avocatul lui Mario Iorgulescu susține că acesta nu poate face față unui proces. De asemenea, miercuri a fost cerută în dosar o expertiză psihiatrică în acest sens, care ar putea fi realizată de specialiștii din Italia.

Mario si Gino Iorgulescu, tatal sau, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal
Mario si Gino Iorgulescu, tatal sau, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal

Mario Iorgulescu, internat în Italia

Astfel, la doi ani de la teribilul accident care s-a soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani, după ce a fost lovit în plin în timp ce stătea la semafor, Mario Iorgulescu este încă internat în Italia.

Mario Iorgulescu a fost trimis în judecată pentru omor în urmă cu un an, însă carabinierii care ar fi trebuit să intermedieze audierea lui măcar în regim de videoconferință au comunicat judecătorilor din România că acest lucru nu este posibil.

Expertiza psihiatrică, făcută de specialiștii italieni

Astfel, expertiza ar urmă să fie făcută în Italia și dacă se va stabili că Mario Iorgulescu nu are capacitatea să participe la proces, cazul său s-ar putea suspenda. De asemenea, justiția n-ar mai putea decide prin sentință dacă este vinovat de crimă și ce pedeapsa merită.

Astfel, o decizie în acest caz ar putea fi luată peste o săptămână. După accident, după ce a fost îngrijit în România, Mario Iorgulescu a fost transferat la un campus de elită din Milano, Italias. În prezent, s-ar afla află într-o vilă din Geneva, unde este supravegheat non-stop de o asistentă medicală.

Cum și-a convins Mario Iorgulescu tatăl să îi cumpere mașina cu care a nenorocit o familie

Înainte de accidentul mortal care a avut loc pe 8 septembrie 2019, soldat cu moartea unui tată a doi copii, Dani Vicol, Mario Iorgulescu a mai fost implicat în două accidente. Primul a avut loc în perioada în care era student în Elveția și conducea un Nissan GT-R, o mașină foarte puternică, de peste 100.000 de euro.

Al doilea accident l-a făcut în Italia, când se afla la bordul unui bolid Ferrari. După aceste două accidente, Mario Iorgulescu s-a dus la dezalcoolizare, în condițiile în care tatăl său, Gino Iorgulescu, i-a promis că îi va cumpăra o mașină nouă. Astfel, Mario Iorgulescu a primit un Aston Martin DBS, mașina cu care de altfel a luat viața tânărului Dani Vicol.

Urmăriți Impact.ro și pe