Cum va fi vremea la munte în săptămâna 15 – 21 noiembrie. Unde va ninge și unde există deja un strat consistent de zăpadă

Daria Petrescu 15.11.2021, 16:56
Cum va fi vremea la munte în săptămâna 15 – 21 noiembrie. Unde va ninge și unde există deja un strat consistent de zăpadă

Iarna începe  își facă prezența în mai multe zone din țară, iar vremea se răcește simțitor, mai ales la munte, unde temperaturile vor scădea în această săptămâna. Pentru cei care vor să se relaxeze câteva zile la munte, trebuie să știe Cum va fi vremea la munte în săptămâna 15 – 21 noiembrie. Unde va ninge și unde există de deja un strat consistent de zăpadă.

Cum va fi vremea la munte în săptămâna 15 – 21 noiembrie

Se răceşte destul de mult la mijlocul acestei săptămâni. Atat in Capitala, cat si in alte zone din tara, temeraturile vor scadea brusc. Va ploua in anumite regiuni, iar la munte va ninge consistent. Valorile termice din ţara noastră nu vor mai trece de 10 grade Celsius. La inceputul saptamanii, in Capitala va fi ceata, mai ales in prima parte a zilei. 

Luni, 15 noiembrie, maximele vor fi intre 6 şi cel mult 13 grade Celsius, iar de mâine se produce această răcire a vremii. 

Începând de joi, maximele vor începe de la 4 grade Celsius

Cerul rămâne temporar noros, ceaţă destul de persistentă în această dimineaţă, iar pe a locuri a fost asociată şi cu burniţă, in jumatatea sudica a tarii. In regiunile nord-vestice va fi soare, temperaturile vor fi de 10-12 grade Celsius. 

Vom avea vreme frumoasa în Maramureş, în Banat, în zona Crişanei dar şi în zona de vest a Transilvaniei. Astăzi, maximele din zona Moldovei vor ajunge la 6-7 grade Celsius, acolo fiind cel mai frig.

Aceleaşi temperaturi se vor înregistra şi în zona Dobrogei, vremea fiind la fel de închisă şi în zona Olteniei, dar va fi soare la Timişoara, Arad, Oradea şi Baia Mare. In aceste zone, maximele ajung la 10-12 grade Celsius. La noapte, temperatura scade până la 4 grade, iar vremea rămâne mohorâtă până la mijlocul acestei săptămâni. 

La munte încep să scadă valorile termice, iar de miercuri, meteorologii anunţă precipitaţii care vor fi în zona montană şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Cum va fi vremea in Bucuresti

Temperatura va fi mai scăzută în Bucureşti comparativ cu ziua precedentă, iar aspectul vremii nu va fi tocmai plăcut. Cerul va rămâne acoperit de nori pe toată durata zilei, iar în termometre nu vor fi mai mult de 10 grade Celsius.

Vremea in Alba

Sunt anunțate și câteva ploi și o ninsoare la munte, la altitudini mai mari.Minimele vor fi negative, cu două excepții (joi și vineri), când vor fi de 1-2 grade Celsius, în zonele mai joase. 

Alba Iulia: minime de -2 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; nori și soare

Sebeș: minime de -3 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; nori și soare

Șugag: minime de -2 grade Celsius, maxime de 8 grade Celsius; nori joși/ceață

Oaşa: minime de -1 grad Celsius, maxime de 7 grade Celsius; nori și soare

Aiud: minime de -3 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; nori și soare

Blaj: minime de -3 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; nori și soare

Ocna Mureş: minime de -3 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; nori și soare

Arieşeni: minime de -1 grad Celsius, maxime de 10 grade Celsius; nori și soare

Cugir: minime de -3 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; nori și soare

Urmăriți Impact.ro și pe