Cum va fi vremea în intervalul 17 februarie- 16 martie 2020. Meteorologii au emis prognoza meteo. Temperaturi peste media perioadei

Diana Radu 16.02.2020, 18:20
Cum va fi vremea în intervalul 17 februarie- 16 martie 2020. Meteorologii au emis prognoza meteo. Temperaturi peste media perioadei

specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru intervalul 17 februarie – 16 martie. Potrivit acestora în următoarele patru săptămâni valorile termice se vor situa peste cele specifice perioadei.

Cum va fi vremea în intervalul 17 februarie- 16 martie 2020

Meteorologii anunță că în următoarea lună vom avea parte de temperaturi primăvăratice, chiar mai ridicate față de cele din anii precedenți. Află din materialul de mai jos cum va fi vremea până pe 16 martie.

prognoza meteo, 17-16 februarie, anm, meteorologi
Prognoza meteo pentru 17 februarie- 16 martie 2020

Prognoza meteo pentru 17-24 februarie. Meteorologii anunță că spre sfârșitul lunii februarie vom avea parte de temperaturi ridicate la nivelul întregului teritoriu. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, cu precădere în regiunile vestice și nord-vestice. În sud-vestul teritoriului, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

Prognoza mteo pentru 24 februarie – 2 martie. Începutul primei luni de primăvară va debuta cu valori mai ridicate decât cele specifice perioadei în toate regiunile teritoriului. Cele mai ridicate valori termice se vor înregistra în regiunile estice și sud-estice. Pentru acest interval nu sunt prognozate precipitații.

Prognoza meteo pentru 2-9 martie. Temperaturile se vor menține în continuare peste cele specifice perioadei la nivelul întregii țări.Cantitățile de precipitații vor fi în general apropriate de cele normale.

Prognoza meteo pentru 9-16 martie. Specialiștii ANM susțin că vremea se va păstra frumoasă în toate regiunile țării. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatra vestică a teritoriului și apropiat de cel normal pentru acest interval în rest.

Urmăriți Impact.ro și pe