Cum speră Cristi Borcea să iasă din închisoare după doar 7 luni: „Nu știu ce să mai fac, vă rog mult!”

Alexandru Ioanid 10.09.2019, 13:38
Cum speră Cristi Borcea să iasă din închisoare după doar 7 luni: „Nu știu ce să mai fac, vă rog mult!”

Cristi Borcea află marți, 10 august, dacă va fi eliberat condiționat din închisoare. El este încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat, în luna februarie, la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de plaje din Constanța.

Cristi Borcea, fostul acționar al lui Dinamo, speră să obțină eliberarea condiționată după doar șapte luni de închisoare. El a fost încarcerat în luna februarie, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanța. În același dosar, a fost condamnat și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre.

Cristi Borcea a depus cererea de eliberare condiționată încă de săptămâna trecută. Marți, la judecarea cererii Cristi Borcea a încercat să-i înduplece pe magistrați și să-i convingă că merită să fie în libertate.

Cristi Borcea speră să fie liber: ce le-a spus judecătorilor

Câștigă sume fabuloase chiar și în spatele gratiilor! Câți bani face Cristi Borcea în închisoare. A dat o lovitură de milioane de euro

Cristian Borcea a fost condamnat în dosarul retrocedărilor de plaje din Constanța. E executat doar șapte luni din cei cinci ani de sentință și speră să obțină eliberarea condiționată.

Fostul acționar al lui Dinamo a încercat să-i înduplece pe magistrați. S-a lăudat cu activitățile prestate în spatele gratiilor și că a fost un deținut model.

„Am participat în cinci luni de la amânarea cauzei în fiecare zi la cursuri, programe, unele nu au fost creditate, dovadă că nu am mers după câștig, nu puteam la mai multe, am maxim una pe lună, și la muncă și activitate nu aveam cum. Am fost vizitat de cei 9 copii în penitenciar. Am ținut legătura cu familia. Mi s-a spus că îndeplinesc condiții, am achitat toate prejudiciile, plus peste două milioane de euro penalități”
Cristi Borcea, în fața magistraților

Cristi Borcea s-a adresat judecătorilor după ce comisia penitenciarului a dat aviz favorabil pentru eliberare condiționată.

„Din carantină am muncit non-stop, nu știu ce să mai fac să obțin eliberarea, vă rog mult să fiți de acord cu eliberarea”
Cristi Borcea, în fața magistraților

Cristi Borcea se află pentru a doua oară în spatele gratiilor. El a mai executat patru ani și jumătate de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Urmăriți Impact.ro și pe