Cum și-a cunoscut Diana Bulimar iubitul: “M-am băgat în seamă cu el”. S-a întâmplat într-o drumeție de 14 km pe munți EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 16.10.2023, 16:54

Diana Bulimar a făcut performanță în gimnastică și, la rândul ei, inițiază copiii în tainele acestui sport, bucurându-se de evoluția lor. A filmat și pentru emisiunea lui Nea Mărin, iar pentru pagina personală de instagram se bucură de ajutor necondiționat din partea iubitului său, Radu Ștefan Dumitrache, un tânăr videograf și fotograf, care o ajută să creeze conținut relevant, știindu-i unghiurile care o avantajează.

Diana Bulimar: “Dimpotrivă eu sunt aia mai a naibii într-un fel sau altul”

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, Diana Bulimar ne-a povestit cum este ca profă de gimnastică, dar și cum a început în urmă cu 3 ani povestea de dragoste pe care o trăiești și în prezent alături de Radu.

Diana Bulimar și-a cunoscut iubitul în timpul unei drumeții pe munte, unde ea a fost cea care a inițiat dialogul. La doar câteva luni de la întâlnirea la altitudine, gimnasta și fotograful și-au dat o șansă mutându-se împreună. Recent, cuplul a împlinit 3 ani de relație.

Ce faci? Cum ai început toamna pe plan profesional?

La grădiniță lucrez deja de un an, îmi este ușor, este o clasă, e mult mai mic spațiul și pot să îi țin pe copii mult mai angrenați într-o grupă. În schimb la noi, în sala de gimnastică, e full, trebuie să alerg, mai ales că am implementat în acest sezon și partea de 8-11 ani și sunt foarte mândră de acest lucru, abia aștept să avem cât mai mulți copii.

Cum ești ca profesoară? Copiii te plac?

Sunt lipicioasă, dar mi se pare că în sală este exact ca într-o căsnicie, ca într-o relație. Lucrez cu colegul meu Edi, el este foarte masiv și el fost sportiv de performanță și dimpotrivă eu sunt aia mai a naibii într-un fel sau altul, pentru că Edi nu poate să se abțină. Și întotdeauna îi ia, se joacă, îi ridică și eu sunt: Edi, facem antrenament! Nu ne prostim aici! Deci e fix invers de cum sunt primele aparențe.

Dacă vrei să ajungi la performanță, trebuie să le impui niște reguli.

Exact. Performanța necesită puțină atenție, puțină disciplină.

Citește și Transformarea prin care a trecut Diana Bulimar. Imaginile de pe rețelele sociale sunt mai fierbinți ca niciodată

Diana Bulimar: “Am o relație deja de 3 ani”

Pe plan personal care sunt noutățile?

Nu este nicio noutate, am o relație deja de 3 ani plus, chiar recent s-au împlinit cei 3 ani, este totul bine.

Unde ați sărbătorit? Cum ați marcat momentul?

Nu avem așa ceva. Nu știm exact data în care ne-am întâlnit, așa că și dacă aș fi știut, tot nu aș fi pus foarte mare preț pe asta.

Diana Bulimar: “Cumva el nu și-ar fi permis să vorbească cu mine”

Dând timpul înapoi, cum a fost întâlnirea de acum 3 ani? A fost dragoste la prima vedere sau s-a străduit ca să te cucerească?

Eu și Radu ne-am întânit într-o tabără de fotografie, în care el venise pentru a filma un fel de minidocumentar cu ce s-a întâmplat acolo, eu, pe partea cealaltă, am venit pentru a învăța, a fi nouă în toată această aventură și cumva el nu și-ar fi permis să vorbească cu mine.

S-a întâmplat o drumeție de 14 km pe munți. El fiind fotograf, căra o blendă, care este un cerculeț așa și când îl desfaci se face foarte mare. Și am înțeles un km, 2, 3, dar tot îi bălăngănea chestia aia de geantă și nu înțelegeam. Și m-am băgat în seamă cu el. De ce cari chestia aia? Crezi că la munte acolo la 1500 m o să facem poze cu blendă? Pe bune? Și acolo a început tot.

Deci tu ai făcut primul pas.

Da, eu am fost inițiatoarea.

Citește și Imagini de infarct cu Diana Bulimar. Vedeta arată demențial fără haine, fanii au înnebunit când au văzut-o

Aveți planuri să duceți relația la un alt nivel?

Nu pot să vorbesc, nu știu ce se întâmplă în viitor.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe