Cum și-a bătut joc Anamaria Prodan de Laurențiu Reghecampf. Gestul făcut în noapte după ce l-a văzut cu amanta

Iancu Andreea, Anca Lupescu 11.12.2021, 12:15

Anamaria Prodan și, încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, sunt protagoniștii unui scandal de proporții, după ce antrenorul s-a afișat cu amanta sa, alături de care așteaptă chiar și un copil. Impresara este extrem de revoltată cu privire la noua relație a lui Reghe. Mai cu seamă că tehnicianul de la CSU Craiova a apărut recent într-un pictorial de Crăciun alături de noua sa iubită, Corina Caciuc. Imaginile au enervat-o la culme pe Anamaria Prodan, care și-a bătut joc de Laurențiu Reghecampf și de amanta acestuia, într-un gest făcut în toiul nopții. Impresara a dezvăluit un detaliu uitat care se leagă cu fotografiile celor doi.

Gestul făcut de Anamaria Prodan după ce l-a văzut pe Reghecampf cu amanta

Laurențiu Reghecampf și amanta sa, Corina Caciuc, au decis să se lase fotografiați în cadrul unui pictorial cu ocazia Crăciunului. Cei doi s-au imortalizat într-un cadru special, de sărbătoare, dovedind încă o dată că relația lor este una serioasă. Totuși, un detaliu a enervat-o la culme pe Anamaria Prodan, care a reacționat în miezul nopții după l-a văzut pe Reghecampf cu amanta.

Se pare că cei doi protagoniști ai sesiunii foto au ales aceeași locație în care impresara se fotografia în urmă cu doi ani, în rochie de mireasă. Mesajul Anamariei a fost unul extrem de acid la adresa celor doi îndrăgostiți, însă pentru că i s-a interzis să le mai pronunțe numele, soția tehnicianului a ales câte un pseudonim. Astfel, Laurențiu Reghecampf a fost denumit „Limbă de Aur”, în timp ce Corina Caciuc a rămas „Gură de Aur”, în cazul ei inspirându-se din vorbele care circulă prin oraș.

Anamaria Prodan, reacție dură în noapte, după ce l-a văzut pe Reghecampf cu amanta
Postarea Anamariei Prodan în miez de noapte

Mesajul Anamariei Prodan pentru Reghe și amanta acestuia. Antrenorul, mai îndrăgostit ca oricând

Laurențiu Reghecampf și-a asumat pentru prima oară, în mod public, relația cu amanta sa, Corina Caciuc, în cadrul pictorialului de sărbătoare, marca Fanatik, însă i-a făcut și o declarație de dragoste acesteia. Tehnicianul craiovenilor susține că se simte împlinit alături de iubita sa. Corina este cea care urmează să îi dăruiască în curând încă un fiu și care a recunoscut că se bucură de iubirea partenerului său. Cu toate acestea, Anamaria continuă să îi atace și să susțină că iubita lui Reghe va rămâne doar o femeie care încearcă să o copieze. Mesajul postat de impresară în toiul nopții este unul dur și acid la adresa celor doi.

?????REGHE LIMBA DE AUR FACE PROMISIUNI SI DECLARAȚII AMANTEI GURA DE AUR ?????. CE ROMANTIC ???CE DECOR DE VIS ???CE FERICIRE ???VAI DE VAI ???IL IA LA MANA PE LIMBA DE AUR GURA DE AUR DACĂ FACEM COMENTARII ?????? CATA ORIGINALITATE SA COPIEZI ȘEDINȚA FOTO PE CARE SOȚIA LIMBUTEI DE AUR A FĂCUT O TOP ACUM 2 ANI ??? TREBUIE SA I ÎNVĂȚAM SA SE ÎMBRACE , SA I ÎNVĂȚAM CUM SE STA CU MÂINILE LA POZE??? CA SE TOT ÎNTREABĂ PE VIDEO AMÂNDOI CE SA FACĂ CU MÂINILE ??? ???GREA VIAȚA DE VEDETA MAI ALES CÂND TE STRIGA LUMEA GURA DE AUR SI PE TATAITA … SCUZE REGHE LIMBA DE AUR ?????NE FACEM TIMP SI LE ORGANIZAM O ȘEDINȚA FOTO IN DECOR ADEVĂRAT DE VIS ( URAT???)II ÎNVĂȚAM SA STEA NATURAL IN FATA CAMEREI ???, CA NE POMENIM CA IESE DRAGOSTEA PRIN PORI ???SI NE INUNDA ???SI FACEM SI RETUȘ LA BĂRBIȚĂ GURITEI DE AUR , DAM CU MULTA ACUARELA PE PUELE SA OBTINEM O SINGURA CULOARE A PIELII ???? CACI PETELE SUNT SI LA PROPRIU SI LA FIGURAT ???ADUCEM MAKE UP PROFESIONAL ,HAINE ADEVĂRATE DE DIVA DE AUR LUATE PE MĂSURI NU AȘA CA PE GARD ???LIMBA DE AUR TREBUIE SA FACĂ CURAT IN CONTURI SI IN BUZUNARE ???SA SCOATĂ CE MAI ARE CA ALTFEL E FURTUNA ???CACI GURITA DE AUR MUSCA LIMBUTA DE AUR IMEDIAT SI DA SÂNGELE PE NAS ???! GLUMIM SI NOI DE SARBATORI CU VOI ?????FĂRĂ SUPĂRARE ???CĂCI DACĂ E CU SUPĂRARE SI NU AVEM SIMTUL UMORULUI ????NU NE INTERESEAZĂ ???SI POATE ȘEDINȚA FOTO O SA IASĂ … ????DAR COPIA RĂMÂNE TOATĂ EXISTENȚA DOAR O SIMPLA COPIE ????SI ȘEDINȚA FOTO …. POATE DACĂ AM CEVA TIMP ILIBER ARANJATA DE FETELE MELE FABULOASE SI COORDONATA DE BĂIATUL MEU DE VIS …O SA SEMENE ???DAR NICIODATĂ NU O SA RĂSARĂ ???? PS. POATE LE ADUCEM AMINTE LUI LIMBA DE AUR SI GURA DE AUR ( CACI NE AU INTERZIS SA LE PRONUNȚĂM NUMELE ???)CA IN FATA UNUI COPIL TREBUIE SA AI DECENTA CA PARINTE ( TATA LIMBA DE AUR ) SI GURA DE AUR …. ?????TREBUIE SA ÎNȚELEAGĂ CA AURUL DACĂ ESTE DE 9 K NU ESTE CONSIDERAT BIJUTERIE ?????, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...