Cum se pregătește Irina Loghin pentru concertele cu Fuego. N-ai zice că are 83 de ani (Exclusiv)

Andrei Simion 02.12.2022, 08:27

Irina Loghin a dezvăluit cum se pregătește pentru concertele cu Fuego. Programul îndrăgitei cântărețe de muzică populară este surprinzător pentru vârsta pe care o are, de 83 de ani. Vedeta a spus că nu se abate niciodată de la el.

Irina Loghin, despre cum se pregătește pentru concerte

Interpreta de muzică populară a spus că are obiceiul de a se plimba în aer liber în fiecare zi. De regulă, Irina Loghin face câțiva pași printr-un parc, dar la Sibiu, unde s-a aflat de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, artista a mers prin pădure.

„La plimbarea mea zilnică nu renunț niciodată. Îmi place să fiu în natură! Așa cum mă feresc de orice fel de excese, fie ele alimentare sau de lipsă de odihnă. De la o vreme încolo nu mai poți face ceea ce făceai odată!”, a spus Irina Loghin, potrivit Playtech Știri.

Irina Loghin si Fuego
Irina Loghin si Fuego

Cât despre Ziua Națională a României, Irina Loghin a spus că a fost mereu un prilej de bucurie pentru ea, indiferent de vremurile pe care le-a prins, pentru că această sărbătoare conține „un iz aparte de bucurie”.

„Nu e un motiv personal, ci unul care ține de noi toți, fapt cu care ne întâlnim mai rar în viețile noastre!”, a adăugat Irina Loghin, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din țară.

Irina Loghin, pe scenă alături de Fuego

Deși are 83 de ani, interpreta se menține în formă. De la Sibiu, unde a pregătit un spectacol, va cânta împreună cu partenerul ei, Paul Surugiu Fuego, vineri seară, 2 decembrie, la Sala Palatului din București.

Cea mai cunoscută melodie pe care o au împreună Fuego și Irina Loghin este „Împodobește, mamă, bradul!”. Cei doi mai au și alte piese apreciate, precum „Inimă, nu fi de piatră!”, „Valurile vieții”, „Eu sunt mama, eu, copilul!”, „Săptămâna vine, trece” și „,Măicuța vrea să mă însor”.

Urmăriți Impact.ro și pe