Cum se înțelege Larisa Iordache cu “soacra” ei? Fosta gimnastă e o norocoasă: “În permanență” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 28.12.2023, 11:24

Larisa Iordache și-a întâlnit sufletul pereche în acest an, iar povestea de iubire pe care o trăiește cu Cristian Chiriță, campion național la tenis de masă, a evoluat frumos. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, cei doi sportivi ne-au vorbit despre momentul întâlnirii, dar și despre integrarea Larisei în familia iubitului ei.

Larisa Iordache: “Asta ne-a adus împreună și ne este bine”

Fosta gimnastă se înțelege foarte bine cu mama iubitului său, care o tratează ca pe propria fiică. Larisa Iordache și-a pierdut mama în vara lui 2021, aceasta fiind răpusă de o boală cu care se lupta de mai multă vreme.

Larisa Iordache este fericită alături de Cristian Chiriță, iubitul antrenoarei de gimnastică fiind cu 7 ani mai mic decât ea. Totul a pornit de la un mesaj pe o rețea de socializare.

2023 a fost de bun augur pentru voi, v-a adus împreună. În ce context v-ați întâlnit? Care a fost prima impresie?

Larisa: 2023 ne-a adus împreună, ceea ce înseamnă că pentru noi a fost un an foarte plăcut.

Ne-a adus împreună un mesaj de-al lui Cristian și atunci un prim pas de la mine să ne întâlnim fizic. Asta ne-a adus împreună și ne este bine.

Citește și: Larisa Iordache și-a găsit fericirea în brațele unui campion la tenis de masă. Ce planuri de viitor au VIDEO EXCLUSIV

Cum ți-ai făcut curaj să îi scrii?

Cristian: Mi-a trebuit foarte mult timp să am curajul ăsta și până la urmă de ce să nu încerc? Am încercat, i-am dat un mesaj drăguț.

Larisa: A fost foarte natural, asta mi-a plăcut foarte mult, că el a fost foarte natural și atunci vorba a fost de la sine. De atunci am început să ne împrietenim și acum suntem împreună.

Larisa Iordache: “Eram într-un moment în care noi nu știam dacă o să fim compatibili”

Cum ți-a atras Larisa atenția? Unde ai văzut-o?

Am văzut-o în cantonament la Izvorani. Bine, o știam de la televizor, de pe instagram, totuși este Larisa Iordache.

Ce ți-a atras atenția?

Ochii ei, rezultatele sunt pe planul doi. Ochii ei.

La prima întâlnire cum a fost?

Larisa: A fost foarte plăcut la prima vedere, mai ales că a venit totul foarte natural, am vorbit ca niște prieteni, pentru că eram într-un moment în care nu știam dacă o să fim compatibili, dacă totul o să meargă așa exact cum merge prin scris.

Timp de câteva săptămâni am vorbit prin scris și prin video-uri, iar în momentul în care ne-am întâlnit a fost un anume vibe între noi și cred că asta ne-a atras unul față de celălalt.

I-ai oferit până acum vreo bijuterie?

Cristian: Normal.

Larisa: Da, am primit. Primesc foarte multe lucruri de la el, pe lângă faptul că primesc atenția lui permanentă, pe mine mă încântă foarte tare acest aspect, iar când vine vorba de lucruri, ca și gesturi, primesc tot ce mi-ar plăcea mie.

Chiar acest lănțișor îl am de la el, este un lănțișor foarte drag mie, pentru că este simplu, frumos și delicat, exact așa cum este și el, cât și relația noastră.

Ce planuri aveți pentru sărbători? Unde le petreceți?

Larisa: În familie, petrecem împreună și pentru că am muncit foarte mult anul acesta, dar, în același timp, ne dorim să avem timp plăcut și liniștit, pentru că avem nevoie să ne relaxăm.

Cum se înțelege Larisa Iordache cu mama iubitului

Cu ce vă va răsfăța mama ta?

Cristian: Cu de toate.

Larisa: Face mâncare foarte bună mama lui Cristian. De fiecare dată când ajung la ei acasă, se bucură că mănânc, pentru că tot timpul zice: “Hai că sigur nu ai mâncat toată ziua!”

Și mă nimerește și atunci îmi pune o grămadă de feluri de mâncare. E ceva foarte plăcut, pentru că neavând-o pe mama alături, știu că mă pot duce undeva și atunci pot să fiu hrănită cum trebuie.

De fiecare dată mă întreabă dacă sunt bine, dacă am mâncat ceva și are grijă de noi în permanență.

Citește și: Motivul pentru care Larisa Iordache nu poate pleca în vacanță cu iubitul ei: ”Mai intervin lucruri, e un haos!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe