Cum se înţeleg Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. la 9 ani de la divorţ. Îndrăgita prezentatoare a recunoscut: „Alţii se urăsc pe viaţă, nu toţi înţeleg”

Ana Anitoiu 29.07.2022, 10:36

Andreea Marin a dezvăluit cum se înțelege cu Ştefan Bănică Jr., la nouă ani de la divorţ. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a recunoscut cum arată relația lor în prezent, în contextul în care au împreună o fiică.

Andreea Marin, despre motivul din spatele celor trei divorțuri ale sale

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a trecut prin trei căsnicii eșuate. Prima dată, vedeta s-a căsătorit în anul 1995, când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Însă, divorțul a venit la doar trei ani după nuntă. Apoi, prezentatoarea a fost căsătorită cu Ștefan Bănică Jr., în perioada 2006 – 2013, și cu Tuncay Ozturk, între anii 2013 și 2017. Fosta „zână” de la „Surprize, surprize” a spus de ce crede că s-au încheiat aceste relații.

„Probabil că femeile puternice cumva sperie partenerii de viață, îi îndepărtează, pentru că ei nu știu cum să le cuprindă cu totul. Nu le pot ține sub controlul lor. E o explicație. Da, am trăit asta. Nu cred că pentru că sunt un om rău am trecut de trei căsnicii eșuate, ci pentru că nu am acceptat să trăiesc mai puțin decât dăruiesc. E o alegere.

Nu blamez pe nimeni. Știu că sunt femei care își impun, chiar dacă nu le e bine, să stea într-o căsnicie în care duc multe pe suflet, pe trup uneori, în minte. Alegerea mea a fost să fiu un altfel de exemplu pentru fiica mea. Și m-am gândit că doi oameni care nu sunt fericiți împreună nu pot construi, de fapt, împreună, și că fiecare dintre ei trebuie să aibă șansa de a găsi pe cineva mai bun și mai potrivit pentru sine.

De la fiecare experiență trăită mai departe mi-a fost mai bine. N-a fost o alegere greșită, chiar dacă poate că sunt și idealistă și poate că mi-am dorit ca totul să fie bine ca să rămân alături de un om. N-a fost să fie așa. Pur și simplu. Sau poate că ritmurile noastre nu s-au armonizat, pentru că oamenii trebuie să aibă un ritm comun, să ajungă la un ritm comun la un moment dat. Poate că sunt prea energică eu pentru cei cu care am fost. Da sau nu. ”, a spus Andreea Marin, la „Te Ascult” cu Ilinca Vandici.

Cum se inteleg de fapt Andreea Marin si Stefan Banica Jr.
Andreea Marin

Cum se înțelege Andreea Marin cu Ștefan Bănică Jr.

De asemenea, Andreea Marin a spus că nu regretă nimic. Prezentatoarea a precizat că nu este bine ca un copil să simtă acasă teamă, nedreptate sau tensiune și că acesta va duce greșelile din căsnicia nefericită a părinților lor mai departe, în propriul lor mariaj.

În plus, vedeta a spus că nu are niciun dubiu că a fost o alegere bună să divorțeze de tatăl copilului ei. Andreea Marin a adăugat că fiica ei, Violeta, vrea să o vadă fericită și știe că deși ea și Ștefan Bănică Jr. nu sunt împreună, o iubesc nespus amândoi. Prezentatoarea de televiziune a explicat că în prezent, relația ei cu artistul se referă strict la copilul lor, pentru că au înțeles un lucru.

„În cazul relației cu fostul meu soț, tatăl Violetei, noi am ajuns să înțelegem că cel mai important e copilul nostru. În asta constă relația noastră de azi. Punct. În existența copilului nostru. Și e mai important decât orice. Suntem acolo pentru ea. Nu duce la nimic bun nici ura pe vecie (între foștii parteneri, n.r.)”, a spus Andreea Marin.

Prezentatoarea Andreea Marin a recunoscut că nu i-a fost ușor să crească un copil singură, dar că a ajutat-o faptul că nu a depins niciodată financiar de vreun partener al ei. Deși au existat momente în care i-a fost greu din punct de vedere financiar, dificultățile prin care a trecut nu au adus-o la limita în care să pună în balanță libertatea ei atunci când s-a gândit să încheie o relație în care nu era fericită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...