Cum se comportă, de fapt, Kate Middleton cu angajații de la palat. Un fost majordom a spus adevărul

Stan Filon 18.10.2022, 23:11

S-a aflat cum se comportă, de fapt, Kate Middleton cu angajații de la palat. Noua Prințesă de Wales rămâne unul dintre cei mai apreciați membri ai Casei Regale. Atrage toate privirile, iar supușii din Marea Britanie o aseamănă din ce în ce mai mult cu regretata Lady Diana, deoarece fascineze publicul larg cu prezența ei distinsă, dar emană în același timp empatie.

Cum se comportă, de fapt, Kate Middleton cu angajații de la palat

Kate Middleton este în atenția publicului larg de ani buni și întotdeauna are o ținută impecabilă, este zâmbitoare și o atitudine relaxată. După moartea reginei Elisabeta a II-a și urcarea pe tron a regelui Charles, William și Kate au devenit prinț și prințesă de Walles, iar îndatoririle lor s-au înmulțit.

Cu toate acestea, cei doi rămân foarte apreciați de publicul larg, dar și de către angajații lor. Unul dintre majordomii Regelui Charles al III-lea a dezvăluit cum este de fapt Kate în spatele ușilor închise ale Palatului Buckingham, acolo unde este departe de ochii presei.

Cum se comporta, de fapt, Kate Middleton cu angajatii de la palat
Cum se comporta, de fapt, Kate Middleton cu angajatii de la palat

„Mi-au cerut să călătoresc prin țară cu ei”

Ei bine, fostul majordom regal Grant Harrold, care a lucrat vreme de șapte ani pentru regele Charles al III-lea, a dezvăluit cum era Kate Middleton când prințul William a adus-o prima dată la Palatul Buckingham.

„Ceea ce mi-a plăcut a fost faptul că la vremea aceea, Kate, fiind doar iubita prințului William, ci nu un membru al familiei, stătea cu mine și cu ceilalți membrii ai staff-ului și era atât de politicoasă și prietenoasă, era distractivă și făcea glume. Îmi amintesc că în zilele în care mergeam cu treburi la domeniul regal din Highgrove, Kate și William erau prin preajmă și vorbeam mereu cu ei.

William și Kate au fost întotdeauna amuzanți și drăguți, ne-am înțeles atât de bine, încât mi-au cerut să călătoresc prin țară cu ei. Când suna telefonul și era William, toți prietenii mei erau teribil de surprinși, dar pentru mine era normal. Aceasta era relația pe care am avut-o cu ei.

Cred că a fost cu adevărat special, dar nu neobișnuit, pentru că într-o casă privată de obicei ajungi să te cunoști cu întreaga familie, chiar dacă ești angajat de o singură persoană. În ceea ce privește membrii mai tineri ai familiei, nu ești angajat de ei, dar ajungi să ai o relație și cu ei”, a declarat fostul majordom al lui Charles, actualul monarh al Marii Britanii, potrivit Daily Mirror.

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...