Cum să vezi cine te-a respins pe Facebook. „Lista rușinii” poate fi accesată acum

Badea Violeta, Iulia Statie 27.02.2023, 13:53
Cum să vezi cine te-a respins pe Facebook. „Lista rușinii” poate fi accesată acum

Ai încercat să iei legătura cu o anumită persoană pe Facebook? Dacă au trecut câteva zile de când ai trimis solicitarea si nu s-a întâmplat nimic, atunci există două variante. Fie persoana respectivă nu a văzut încă cererea, fie a respins-o. Iată cum poți afla cine te-a respins pe Facebook!

Cum afli cine ți-a respins cererea de prietenie pe Facebook

Găsirea de prieteni pe Facebook este simplă, trebuie doar să introduci numele acelui contact (cunoscut sau necunoscut) în motorul de căutare și, când apare, să apeși butonul „Friend request”.

Astfel, se declanșează un proces prin care este trimisă cererea și, dacă cealaltă persoană o acceptă, vei adăuga un nou prieten pe celebra rețea socială.

Dacă persoana căreia i-ai trimis solicitarea nu a devenit încă prietenul tău, se pot întâmpla două lucruri. Așa cum am spus mai sus, fie nu a văzut încă cererea, fie a respins-o pur și simplu. Dacă ești curios să afli ce s-a întamplat cu solicitarea ta, atunci citește continuarea acestui material.

Acum, datorită unei pagini secrete, poți vedea toate persoanele care au respins invitația ta de a te conecta – din momentul în care ți-ai creat contul.

Citește și Mark Zuckerberg anunță introducerea unui abonament pe Facebook. Cel mai ieftin costă aproape 12 dolari pe lună!

Cum vezi cine ti-a respins cererea de prietenie
Cum vezi cine ti-a respins cererea de prietenie

Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru vedea lista

Așa-numita „listă a rușinii” a provocat un val de panică printre utilizatorii gigantului, deoarece dezvăluie fiecare persoană care te-a ignorat și exact de cât timp te ignoră.

Acum nu mai poți scăpa de trecutul tău jenant – care poate fi dezvăluit în doar patru pași simpli. Pentru a vizualiza această listă de pe un calculator, dă mai întâi click pe „Friends” în colțul din stânga sus al ecranului.

De obicei, este afișat sub butonul de profil, care arată numele și poza ta de profil. După ce ai deschis fila prieteni, trebuie să apeși pe „cereri de prietenie”, care se găsește în partea stângă sus a ecranului.

Ulterior, vei observa scris mic „View sent requests” (Vezi cererile trimise), acolo Facebook îți va afișa toate cererile trimise. Poți răsfoi pe îndelete această listă și poți parcurge numele tuturor persoanelor care te-au refuzat sau care nu au răspuns niciodată la cererea ta.

Dacă utilizezi un smartphone, procesul de a vedea lista este ușor diferit. Intră în aplicația Facebook și apoi în meniul din dreapta jos a ecranului.

Apasă pe „Friends” (Prieteni) și apoi pe „Requests” (Solicitări) în colțul din dreapta sus. După ce pagina s-a deschis, trebuie să apeși pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus, lângă pictograma de căutare.

În partea de jos a ecranului va apărea o filă și va trebui să dai click pe „View Sent Requests” (Vizualizare cereri trimise). După ce ai deschis-o, pagina îți va spune câte cereri ți-au fost refuzate sau ignorate.

Citește și Cum folosești Messenger fără cont de Facebook. Trucul extrem de util care te ajută!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...