Cum s-a transformat Dana, soția marelui regizor Sergiu Nicolaescu. Stilul abordat acum îngrijorează pe toată lumea

Badea Violeta 04.08.2022, 16:14

Cum a ajuns să arate văduva regretatului Sergiu Nicolaescu, Dana, la 9 ani de la moartea sa. De curând, femeia a fost surprinsă de fotoreporteri, iar în imagini se observă că anii și-au pus amprenta asupra chipului său. Fosta soție a regizorului nu mai arată deloc aşa cum o ştiai. Mai mult, aceasta a abordat un alt stil vestimentar!

Cum a ajuns să arate văduva lui Sergiu Nicolaescu, la 9 ani de la moartea regizorului

Pe data de 3 ianuarie 2013, Sergiu Nicolaescu pleca dintre noi la vârsta de 82 de ani. El adus o contribuție deosebită cinematografiei românești și a rămas în mintea oamenilor pentru numeroasele filme de succes pe care le-a regizat de-a lungul carierei sale impresionante.

Sergiu Nicolaescu a trecut în neființă, la scurt timp după ce fusese operat de peritonită pe cale laparoscopică la spitalul Elias. În ultima perioadă de viață, celebrul regizor fusese cuprins de neputință.

Cu doar o săptămână înainte să moară, Sergiu Nicolaescu căzuse în timp ce se deplasa către garajul său și suferise un traumatism toracic, adică i se fisuraseră câteva coaste.

Acum, au trecut deja 9 ani de la trecerea sa în neființă. În urma sa a rămas, Dana, femeia care i-a fost alături timp de 8 ani, în ciuda unei diferențe de vârstă de 47 de ani. Cei doi s-au cunoscut când el avea 66 de ani, iar ea doar 18.

Cu toate astea, diferența dintre ei nu contat absolut deloc, așa că în 2005 au decis să-și unească destinele. După decesul regizorului, Dana a suferit cumplit, iar acest lucru se poate citi și pe chipul său.

Sergiu Nicolaescu
Sergiu Nicolaescu

Dana Nicolaescu, de nerecunoscut. Văduva regizorului a albit

Fotoreporterii Click! au surprins-o, de curând, pe Dana Nicolaescu. Din imagini se obervă că văduva regizorului s-a schimbat radical. Dana Nicolaescu a albit, are câteva kilograme în plus și și-a schimbat stilul vestimentar.

Soția regretatului regizor a renunțat la hainele elegante și a ales să poarte haine largi. Mai mult, Dana Nicolaescu a renunțat la părul foarte lung pe care-l avea, iar din fotografii se văd firele albe, care i-au apărut destul de devreme. De remarcat este că femeia deține aceeași mașină pe care o avea și atunci când Sergiu Nicolaescu era în viață.

Urmăriți Impact.ro și pe