Cum s-a schimbat viața Sienei Vușcan după ce a câștigat 20.000 de euro la Românii au Talent. Ce va face cu banii

Diana Dumitrache 06.07.2020, 13:39

Are 10 ani, a cucerit toţi juraţii de la “Românii au talent” şi a ajuns în marea finală a îndrăgitei emisiuni de la PRO TV. Siena Vușcan a reuşit să îi fure inima Andrei, dar a obţinut doar premiul al doilea, în valoare de 20.000 de euro. Cel mai mare câştig, însă, este şansa de a deveni cunoscută în întreaga lume.

În luna aprilie, România făcea cunoştinţă cu Siena Vuscan, o puştoaică extrem de talentată. I-a furat inima Andrei, dar şi telespectatorilor, iar după apariția să la ”Românii au talent”,viaţa micutei ”chinezoaice” s-a schimbat mult.

Ce planuri de viitor are Siena

Părinţii Sienei au dezvăluit recent, într-un interviu, ca tânăra are deja planuri mari pe drumul pe care vrea să îl urmeze.

Momentan, părinții ei, Sonia și Constantin Vușcan, se află încă în România și au povestit cum s-a schimbat viața fiicei lor după concurs, ce vor face cu premiul de 20.000 de euro. Acestia au vorbit si despre ce oferte și contracte a primit fetița.

Siena e fericită și știe că spectacolul trebuie să continue, ca într-o replică celebră, iar zâmbetul ei senin a rămas mereu acolo chiar și după ce reflectoarele s-au stins. Ea răspunde cu entuziasm și e fericită că trebuiesc cuiva răspunsurile ei, cântă pentru cei cărora le place cântecul ei.

siena vuscan, romanii au talent
Cum s-a schimbat viața Sienei Vușcan după ce a câștigat 20.000 de euro la Românii au Talent

Siena a devenit celebră după participarea la “Romanii au talent”, spun părinţii

Uneori pe stradă, oamenii o opresc și îi vorbesc despre câtă bucurie le-a provocat copilărosul ei fel de a fi. O încurajează, îi spun că trebuie să își împlinească visul, că ei o vor aștepta și în viitor. Iar Siena cânta, scrie, se joacă și caută…

Deşi credeau în talentul fiicei lor, părinţii concurentei au recunoscut că nu se aşteptau ca fata lor să ajungă atât de departe în concurs. Ba chiar au povestit că le-a părut rău că nu au pregătit-o mai mult pentru momentul de pe scenă.

Ne reproșăm că nu am pregătit-o pentru o așa desfășurare de forțe și presiunea care a urmat. Am vrut ca totul să fie o joacă pentru ea și pentru noi, o aventură! Toată experiența asta a maturizat-o și i-a trasat ambiții. E un copil încrâncenat și dârz, au declarat aceştia pentru Click.

Ce va face cu banii câştigaţi în urma show-ului de la PRO TV

Deşi Siena Vușcan nu a reușit să obțină premiul cel mare,a ieșit pe locul doi, obţinând astfel suma de 20.000 de euro. Cu suma aceasta, puştoaica își va cumpăra un pian electric și o chitară, iar restul vor fi păstrați în continuare pentru cariera să.

Dorim să îi cumpărăm un pian electric, ceva ce poate fi luat ușor în spate și dus cu noi oriunde, și o chitară. Restul vor fi păstrați pentru împlinirea ei ca artist. Este greu să știm ce vor face posibil acești 20.000 de euro. Dar suntem curioși să aflăm.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...