Cum s-a căsătorit Alina Ceușan de la Asia Express. Chinul prin care a trebuit să treacă soțul

Diana Radu / 28.04.2020, 09:00
Cum s-a căsătorit Alina Ceușan de la Asia Express. Chinul prin care a trebuit să treacă soțul

Alina Ceușan a făcut echipă la Asia Express, sezonul 3 cu prietena sa Carmen Grebenișan. Deși, nu au reușit să ajungă până în finală, popularitatea lor ca influenceri a crescut. Însă, puțin știu că Alina Ceușan este căsătorită de aproape un an.

Cum s-a căsătorit Alina Ceușan de la Asia Express

Alina Ceușan se numără printre cele mai urmărite bloggerițe din România. Aceasta este urmărită de mii de oameni pe Instagram, însă meseria ei presupune și sacrificii, cum ar fi faptul că e nevoită să petreacă mult timp departe de casă. Din fericire, soțul Alinei Ceușan, Raul Tișa o sprijină și o înțelege.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2019, la Castelul Banffy, în Cluj și au avut o petrecere de vis alături de sute de invitați. Însă, până a reuși să o ducă la altar, Raul a fost nevoit să ceară de două ori în căsătorie pe frumoasa blondă, care a fost foarte nehotărâtă la prima cerere. Așa că după șase ani de relație, Raul și-a luat inima în dinți și a cerut-o din nou pe Alina în căsătorie, într-un mod inedit. Acesta a ascuns inelul de logodnă într-o înghețată.

alina ceusan, asia express, casatorie, sot, chin
Cum s-a căsătorit Alina Ceușan de la Asia Express. Sursă foto: Click

În ziua nunții, Alina Ceușan a purtat trei rochii de mireasă. Prima rochiță, pe care a purtat-o la bisrică a una pictată pe umeri, lungă, pe care a accesorizat-o cu o pălărie albă, iar în picioare a purtat o pereche de cizme și o coafură lejeră. De asemenea, bloggerița a optat pentru un machiaj discret pe care și l-a realizat singură.

Cât despre cel care i-a devenit soț, Alina Ceușan are numai cuvinte de dragoste. Blondina vorbește de fiecare cu drag de Raul și despre înțelegerea de care dă dovadă. „Raul este foarte înțelegător știe ce implică meseria de blogger, sunt plecată mult de acasă, călătoresc mult. Mă înțelege din toate punctele de vedere. De multe ori e și el alături de mine, i-am spus și eu asta”, a mărturisit Alina Ceușan, la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI