Cum l-a „pedepsit” Vladimir Putin pe ginerele lui, după ce acesta a înşelat-o pe fiica cea mică a preşedintelui rus. Tânăra are o avere impresionantă

Ioana Bucur 07.02.2022, 20:06
Cum l-a „pedepsit” Vladimir Putin pe ginerele lui, după ce acesta a înşelat-o pe fiica cea mică a preşedintelui rus. Tânăra are o avere impresionantă

Lumea îl știe ca președintele Rusiei, liderul uneia dintre cele mai puternice armate din lume, dar oare cum este să îl ai ca socru? Tată devotat, sigur a fost mulțumit de „pedeapsa” primită de ginerele lui, după ce a înșelat-o pe fiica sa cea mică, Katerina Tikhonova, o tânără care are o avere impresionantă. Povestea cu iz de amantlâc are în centru o femeie foarte cunoscută în lumea mondenă din Moscova. Soțul infidel  încercat să își țină aventura departe de ochii lumii, însă secretul a ieșit la lumină.

Pedeapsa primită de ginerele lui Vladimir Putin, după ce înșelat-o pe fiica președintelui rus

Cu toate că vorbește foarte rar despre ele, Vladimir Putin este tată de fete. Una dintre fiicele președintelui rus a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, în urmă cu câțiva ani, după ce s-a aflat că era înșelată de soțul său, Kiril Sharmalov, cu o femeie cunoscută în lumea mondenă din Rusia – Zhanna Volkova.

O asemenea dezvăluire nu este niciodată ușor de acceptat, iar durerea provocată de trădare poate lăsa răni adânci în sufletul unei femei. În plus, o poveste de genul acesta poate deveni un subiect de presă în întreaga lume, dacă cea căreia i se întâmplă este fata unuia dintre cei mai controversați șefi de stat.

Scandalul uriaș a început cu o serie de fotografii în care Zhanna Volkova era surprinsă dansând lasciv cu un bărbat misterios, al cărui chip era mascat cu un emoticon zâmbitor. Cu toate astea, oamenii au observat suficiente indicii ce au ajutat la identificarea lui Kiril Sharmalov, care era , la acea vreme, ginerele lui Vladimir Putin, potrivit Open Media.

Escapada extraconjugală s-a încheiat cu un divorț ce l-a costat pe Sharmalov jumătate din averea sa uriașă. Katerina și Kiril Shamalov aveau împreună o avere de două miliarde dolari, fiica lui Putin fiind mai bogată decât liderul de la Kremlin care a declarat o avere de 9.8 milioane dolari.

Cum l-a „pedepsit” Vladimir Putin pe ginerele lui, după ce acesta a înşelat-o pe fiica cea mică a preşedintelui rus
Kiril Sharmalov

Ce salariu are Vladimir Putin

Potrivit datelor publicate de Statista, Vladimir Putin avea, în 2020, un venit anual de aproximativ 10 milioane de ruble, echivalentul a 130.000 de dolari. Cu alte cuvinte, după un calcul simplu, reiese că lună de lună i-ar intra în cont 10.833 de dolari.

O creștere impresionantă față de veniturile încasate în perioada 2018-2019. Între 2012-2016, Vladimir Putin ar fi primit în mână aproape șase milioane de ruble – adică în jur de 77.000 de dolari, după care s-ar fi mulţumit cu nouă milioane de ruble anual, adică 116.000 de dolari la fiecare 12 luni. Situația s-a schimbat în 2017. Potrivit Euronews, preşedintele rus a primit atunci 18,7 milioane de ruble, adică 242.000 de dolari, în acel an.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...