Cum îți poți transforma hainele de care te-ai plictisit. Habar nu aveai că poți obține astfel de rezultate

Daria Petrescu / 09.08.2020, 18:46
Cum îți poți transforma hainele de care te-ai plictisit. Habar nu aveai că poți obține astfel de rezultate

Cu siguranță în garderoba ta se află haine pe care nu vrei să le mai porți. Fie că te-ai plictisit de ele sau doar s-au demodat, pur și simplu nu vrei să le mai porți. Ei bine, pentru asta există soluții, iar bijutrend.ro vine cu câteva idei ce cu siguranță vă vor încânta. Trebuie doar să urmăriți pașii și să priviți atent imaginile, pentru ca produsul să aibă rezultatul așteptat. Puteți recomanda aceste idei și prietenelor, care vor să schimbe ceva la hainele lor. Iată cum poți transforma hainele de care te-ai plictisit, în doar câțiva pași.

Cum să-ți transformi hailele vechi. Poți să faci o fustă dintr-un tricou în doar câteva secunde

Poate pare greu de crezut, dar puteți folosi vara tricourile cu mâneci lungi, de iarnă, sub forma unei fuste. Aceasta poate avea o fundă drăguță, cu ajutorul mânecilor. Pe lângă asta, fusta poate fi chiar sexy.

Fista obținută dintr-un tricou
Fista obținută dintr-un tricou

Scoate-ți pantalonii scurți din anonimat

Adaugă o dantelă la pantalonii tăi scurți din blugi. Îi poți modifica în timpul procesului pentru a-i largi in zona coapsei, daca este nevoie. Dantela aplicată le poate da un plus de aer feminine și cu siguranță vei întoarce privirile pe stradă.

Este un procedeu ușor, simplu, iar schimbarea va fi una care vă va mulțumi. Cu o bucată de dantelă, puteți transforma un simplu maieu care are bretele subțiri, într-un tricou elegant. Pentru acest process nu aveți neapărat nevoie de o mașină de cusut.

Mânecile din dantelă oferă cu aer sexyMânecile din dantelă oferă cu aer sexy
Mânecile din dantelă oferă cu aer sexy

Transformă o cămașă bărbăteasca în șorț

Nu vă gândeați la asta, nu? Iată că este mai simplu decat vă așteptați și este mai ușor de realizat, decât vă imaginați. Chiar dacă asta ar însemna să stricați cămașa iubitului, rezultatul este spectaculos. aspectul vintage al acestui sort facut dintr-o camasa barbateasca este sexy și provocator.

Puteti transforma orice esarfă mai mare într-o vesta racerback  simpatică și asta cu doar câteva pliuri inteligente și noduri. Puteți folosi și un maieu în plus pentru acoperire, dacă credeți că este necesar. Rezultatul este unul interesant.

Această vestă arată bine atât din față cât și din spate, iar ideea este genial. Ați putea să o purtați vara aceasta peste maieu. Brațele rămân libere și acoperă suficient. De asemenea, dacă vreți să realizați ceva unic, folosiți un tricou imprimat pentru a crea ceva deosebit și unic. Vedeți mai multe modele pe bijutrend.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI