Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Cei mai loiali sunt cei născuți pe 6

Ana Anitoiu, Cristi Ionică 16.04.2021, 16:45
Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Cei mai loiali sunt cei născuți pe 6

Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Mihai Voropchievici a dezvăluit la ce te poți aștepta pe plan amoros, luând în calcul doar data la care te-ai născut – fără să conteze luna sau anul. Numerologul a spus și cu ce persoane te potrivești cel mai bine, după același criteriu. Cei mai loiali parteneri sunt cei născuți pe 6, dar alții excelează la romantism sau pasiune.

Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Explicațiile lui Mihai Voropchievici

Numerologul a explicat, în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, că fiecare persoană are mai mult sau mai puțin noroc în dragoste, în funcție de ziua în care s-a născut. În plus, această dată poate arăta și numărul de eșecuri în plan amoros pe care oamenii sunt destinați să le trăiască, precum și cu cine sunt compatibili.

Astfel, oamenii născuți în ziua de 1 se îndrăgostesc foarte ușor. Totuși, aceștia nu cred în dragoste la prima vedere. Au 4 eșecuri în dragoste și sunt compatibili cu persoanele născute la: 1, 10, 19 și 28. Spre deosebire de ei, cei născuți în ziua de 2 studiază persoana înainte să se implice într-o relație, deoarece sunt analitici din fire. Au 4 eșecuri și cei compatibili cu ei sunt născuți pe 2, 20 și 29.

Cum iti merge in dragoste, in functie de ziua nasterii. Cei mai loiali sunt cei nascuti pe 6
Mire si mireasa

Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Ce persoane au capacitatea de a scoate ce e mai bun din oameni

Conform lui Mihai Voropchievici, persoanele născute în ziua de 3 n-au probleme cu încrederea de sine. Atunci când își aleg partenerul sau partenera, cred cu tărie în alegerea lor. Acestea se potrivesc cel mai bine cu nativii din zilele 3, 21 și 30.

Cei născuți pe ziua de 4 sunt pătimași în dragoste și pot scoate ce e mai bun din oameni. Sunt compatibili cu persoanele născute pe 13, 22 și 31. Spre deosebire de ei, cei născuți pe data de 5 sunt capabili de sentimente înalte și pasionale, deși nu se exteriorizează, ca să nu pară vulnerabili. pentru Sunt compatibili cu cei născuți din 5, 14 și 23.

Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Pentru cine vine mai întâi prietenia, abia apoi dragostea

Pentru cei născuți în ziua de 6 a oricărei luni, înainte de dragoste vine o prietenie. Aceștia sunt sinceri și loiali, dar au parte de cinci eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei născuți în 6, 15, 26. Persoanele născute pe 7 transmit sentimentele mai mult telepatic, prin semne, și nu le vine ușor să spună ”te iubesc”, chiar dacă simt asta. Sunt compatibili cu cei din 7, 16 și 25 ale lunii.

Oamenii născuți pe 8 cred foarte mult în dragoste și le este teamă de singurătate. Se simt în siguranță doar dacă se simt iubiți. Au trei eșecuri în plan amoros și se potrivesc de minune cu 8, 17 și 26. Pe de altă parte, cei născuți pe 9 tind să înțeleagă dragostea abia după ce o pierd. Au patru eșecuri și sunt compatibili cu cei născuți pe 9, 18 și 27.

Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Cine excelează la romantism

Cei născuți pe 10 sunt chiar de nota maximă când vine vorba despre iubire. Au două eșecuri și sunt compatibili cu cei născuți pe 1, 10, 11, 28. Nativii din ziua de 11 gândesc mult până să facă primul pas, dar felul lor de a fi le asigură succesul pe acest plan. Au un singur eșec și se potrivesc cu nativii din 2, 11 și 29.

Persoanele care s-au născut pe 12 sunt romantice, dar numai atunci când chiar sunt îndrăgostite lulea. Au parte de un singur eșec în dragoste și sunt compatibile cu cei născuți pe 12, 21 și 30. Cei născuți pe 13 iubesc cu mare pasiune și nu se implică superficial în relații. Totuși, pot avea parte de cinci eșecuri în dragoste. Sunt compatibili cu cei din 4, 13, 22 și 31.

Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Cine nu înșală niciodată

Cei născuți pe data de 14 a oricărei luni sunt foarte pasionali și capabili de sentimente foarte puternice. Pot avea trei eșecuri în dragoste și se potrivesc cu 5, 14 și 23. Persoanele născute pe 15 sunt sincere și nu înșală. În plus, păstrează relații de prietenie cu foștii parteneri. Au 6 eșecuri și se potrivesc cu 6, 15 și 24.

Oamenii născuți pe 16 își doresc parteneri care să le înțeleagă mesajele subtile. Au un singur eșec și asta doar pentru că sunt selectivi. Se potrivesc excelent cu cei născuți pe 7, 16 și 25. Persoanele născute pe 17 au nevoie de o dragoste adevărată. Pot eșua de patru ori și sunt compatibile cu cei din 8, 17 și 26.

Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Cine tinde să sufere din dragoste

Pe de altă parte, persoanele născute pe 18 tind să sufere din dragoste, pentru că realizează iubirea abia după ce o pierd. Sunt compatibile cu cei din 9, 18 și 27. La polul opus se află cei născuți pe 19, care nu cred în dragoste la prima vedere și nu se implică foarte mult în relații. Au un singur eșec pe plan amoros și sunt compatibili cu cei din 1, 10, 19, 28.

Cei născuți pe 20 sunt sensibili și tind să gândească foarte mult într-o relație. Au patru eșecuri și se potrivesc cu cei din 1, 11, 20 și 29. Oamenii născuți pe 21 au încredere în ei înșiși, sunt romantici și atunci când își aleg partenerul cred că au găsit persoana ideală. Au un singur eșec. Sunt compatibili cu cei născuți pe 3, 12, 30.

Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii. Cine adoră surprizele de la parteneri

Cei născuți pe 22 iubesc cu patimă, iar pentru ei dragostea e ceva serios. Adoră să fie surprinși de parteneri și pot avea până la cinci eșecuri. Sunt compatibili cu 4, 13, 22 și 31. Cei născuți pe 23 se îndrăgostesc repede, se pot muta cu cineva foarte ușor și sunt pasionali, dar stabilesc cu greu o legătură de lungă durată. Au un singur eșec în dragoste și sunt compatibili cu: 5, 14 și 23.

Pentru cei născuți pe 24 iubirea vine ușor, ca urmare a unei prietenii, și au un singur eșec. Sunt compatibili cu: 6, 15 și 24. Persoanele născute pe pe 25 transmit dragostea prin semne mai degrabă, decât prin cuvinte. Au două eșecuri și sunt unt compatibile cu 7, 16, 25.

Cum îți merge în dragoste, în funcție de ziua nașterii

Cei născuți pe 26 nu se implică prea mult într-o relație și au două eșecuri. Sunt compatibili cu 1, 10, 19 și 28 ale lunii. Oamenii născuți pe 27 se gândesc mult până fac primul pas și ratează de multe ori ocazia. Au un singur eșec și  sunt compatibili cu: 2, 11, 29 și 20.

Oamenii născuți pe 28 cred foarte mult în dragoste și de aceea nu rămân singuri. Au 4 eșecuri și se potrivesc cu cei de pe 8, 17, 26 ale lunii. Cei născuți pe 29 sunt capabili de sentimente puternice, deși nu se exteriorizează. Au cinci eșecuri și sunt compatibili cu cei din 5, 15 și 25.

Persoanele născute pe 30 evaluează mult o persoană. Au patru eșecuri și fac pereche bună cu cei născuți cu cei din 1, 12, 21 și 30. Celor născuți pe 31 le ia foarte mult până să înțeleagă sentimentul de dragoste și rememorează relațiile trecute. Au un singur eșec și sunt compatibili cu cei născuți pe 4, 13, 22 și 31.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...