Cum îţi dai seama dacă există energie negativă în casa ta. Semnele pe care trebuie să le urmăreşti

Iancu Andreea 09.12.2021, 16:39
Cum îţi dai seama dacă există energie negativă în casa ta. Semnele pe care trebuie să le urmăreşti

Se întâmplă uneori să simțim că nu ne găsim locul chiar dacă lucrurile par în regulă sau din contră să observăm anumite fenomene inexplicabile. Acestea ar putea fi un indicator că există energie negativă în casa ta. Iată care sunt semnele la care trebuie să fii atent pentru a evita să te lași afectat de astfel de energii.

Cum știi că te confrunți cu energie negativă în casa ta

De multe ori se întâmplă să observăm lucruri bizare în jurul nostru, chiar în interiorul căminului. Acest fapt se poate datora prezenței unei vibrații nepotrivite. Dacă îți dorești să știi dacă ai o energie negativă în casa ta, poți apela la câteva trucuri simple. Pentru a descoperi ce se petrece la nivel energetic cu propriul cămin, poți să acorzi mai multă atenție la principalele semne care îți arată acest lucru.

  • În general, membrii casei se îmbolnăvesc frecvent, deși nu există o cauză fizică sau medicală clară. Adesea aceștia nu își revin complet după boală.
  • Certurile și situațiile violente sunt frecvente în casă.
  • Se petrec jafuri.
  • Animalele de companie prezintă des o stare de neliniște, nervozitate.
  • Apar uneori obiecte necunoscute în casă.
  • Plantele mor sau sunt întotdeauna ofilite.
  • Locuința este mai mereu murdară, indiferent de cât de mult este curățată.
  • Tristețea și singurătatea se remarcă adesea.
  • Există mirosuri neplăcute care nu știu de unde vin și fără nicio cauză aparentă care le provoacă.
  • Este mereu frig.
Cum știi dacă există energie negativă în casa ta
Cum descoperi și alungi energiile rele din casa ta

Tehnici prin care depistezi energia rea

Poți încerca să descoperi de unul singur dacă te confrunți cu energie negativă în casă folosind următoarele metode:

  • Pune o farfurie cu sare sub pat înainte de culcare. Dacă sarea de pe farfurie s-a transformat și a căpătat o nuanță de violet până a doua zi dimineață, sigur te confrunți cu energii rele.
  • O altă modalitate este de a folosi sarea neagră, o sare cenușie-roz, de origini vulcanice. Pune-o în colțurile casei și în cele patru direcții ale punctelor cardinale, precum și sub pat. Dacă își schimbă culoarea, textura sau mirosul, înseamnă că există energii rele și le absorbi.
  • Dacă reușești să confirmi că sunt energii negative în căminul tău, pune sare și oțet prin casă, astfel încât să le poți curăța.
  • De asemenea, poți încerca să așezi un vas cu apă în locul în care se desfășoară cea mai multă activitate în casă, sub pat. Dacă observi că acesta prezintă bule de aer, te confrunți cu energii rele.
  • Încearcă să alungi vibrațiile rele folosind o vază cu douăsprezece garoafe albe și una roșie, pe care să o așezi în centru. Dacă roșul se estompează înaintea celorlalte, există energie negativă.
  • Poți aprinde lumânări acasă. Dacă ceara cade doar din spate pe o suprafață dreaptă, acasă există energie negativă.

Metoda simplă pentru a scăpa de vibrațiile negative din căminul tău

În timp ce în credința creștină se recomandă o slujbă oficiată de un preot pentru a sfinți casa și a alunga răul, există și alte trucuri prin care poți scăpa de energiile negative din casă. Cei care cred în ritualuri apelează adesea la un ingredient simplu dar eficient care te ajută să elimini răul. Sarea este utilă nu doar în bucate, după cum spune o vorbă din popor, ci și o soluție prin care se pune capăt energiilor rele, atrăgând binele. Așadar, aceasta poate fi utilizată cu succes pentru a scăpa de rău.

Oțetul este considerat un bun agent de curățare a energiilor rele. În combinație cu sarea, proprietățile celor două produse cresc. Trebuie doar să umpli câteva borcane cu trei sferturi de sare și un sfert de oțet de vin alb. Acestea trebuie așezate în colțurile casei, fiind recomandată una pe cameră. Dacă observi ca putrezește, capătă un miros neplăcut, iar oțetul se evaporă și sarea iese din oală, sunt energii rele și ele sunt absorbite.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...