Cum își menține silueta Doinița Oancea, deși mănâncă pe sistem nervos: ”Muncesc mult!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 08.09.2023, 14:43
Cum își menține silueta Doinița Oancea, deși mănâncă pe sistem nervos: ”Muncesc mult!” VIDEO EXCLUSIV

Doinița Oancea a decis! Actrița din serialul Lia nu mai călătorește înosțită, ci pleacă singură în vacanțe! Prezentă recent la un eveniment monden din Capitală, vedeta ne-a oferit un interviu exclusiv pentru Impact.ro și ne-a vorbit despre cum și-a petrecut vara. Știm deja că este o fire sociabilă și are o mulțime de prieteni și de colegi, dar cu toate acestea, preferă să plece singură în călătorii, iar noi am aflat motivul, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cum se menține Doinița Oancea? Vedeta arată impecabil la 40 de ani!

La vârsta de 40 de ani, Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe din România. Dacă pe plan profesional totul merge ca pe roate, căci are o carieră de succes în actorie, iată că din punct de vedere sentimental, Doinița preferă să rămână discretă și nu dă semne că ar avea o nouă relație. Cu toate acestea, bruneta arată senzațional și recunoaște că nu merge la sală foarte des. Doinița ne-a spus ce face pentru a se menține în formă!

“Am făcut sală două luni în viața mea. Am mai mers când și când, ocazional, dar cred că nu am mai fost din mai. Nu arăt bine tocmai genetic. E adevărat că și mama arăta bine, dar au apărut niște transformăi hormonale. Este și acum superbă, dar s-a mai împlinit, nici ei nu îi convine. Mă menți așa pentru că muncesc suficient de mult, dar nici nu mănânc foarte mult. Mănânc din toate, dar puțin. Am momente când mănânc pe sistem de nervos și atunci pun niște kilograme.”, ne-a declarat Doinița Oancea în exclusivitate pentru Impact.ro.

De ce pleacă Doinița Oancea singură în vacanțe: “Mă încarc cu energii”

Anul trecut a fost primul an în care Doinița Oancea nu a mai stat pe gânduri, și-a făcut bagajele și a petrecut câteva zile singură pe litoral. De atunci, actrița susține că se simte foarte bine să petreacă timpul singură și nu simte nevoia de a fi însoțită de cineva, mai ales că amicii ei nu pot ține pasul cu ea. Doinița ne-a oferit mai multe declarații, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre acest subiect:

“A fost o vară nebună! Am avut un concediu prelungit. Mi-am petrecut toate zilele de vacanță la mare. Partea întâi în Mamaia, partea a doua în Vama Veche, partea a treia în Bulgaria, iar partea  patra în Grecia. Nu am fost acompaniată o parte din vacanța mea. Merg și singură în vacanțe. Anul trecut a fost prima mea vacanță pe care mi-am petrecut-o singură pe litoral singură, singură cuc, fără prietene, fără nimeni, singură. Preiau foarte mult energiile celorlalți, de multe ori nu o energie pozitivă. Am nevoie de timpul meu. Sinceră să fiu, sunt foarte spontană. Prietenii mei nu se pot adapta ritmului meu de spontaneitate. Eu mă trezesc și vreau să plec și îmi este și jenă să îi întreb, pentu că unii oameni au alt stil de program. Al meu este diferit. Așa că fac frumos băgăjelul și plec în lume.”, ne-a mai spus Doinița Oancea, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Video: Dorin Marinuș

Urmăriți Impact.ro și pe