Cum explică Ianis Hagi gestul făcut pe teren în timpul meciului cu Macedonia de Nord. „A fost o surpriză pentru toţi”

Nicu Stan, Alexandru Teodorescu 26.03.2021, 10:47
Cum explică Ianis Hagi gestul făcut pe teren în timpul meciului cu Macedonia de Nord. „A fost o surpriză pentru toţi”

Cum explică Ianis Hagi gestul făcut pe teren în timpul meciului cu Macedonia de Nord. Ce a spus internaționalul român, citiți în articolul de mai jos.

De ce și-a dus Ianis Hagi mâna la gură îăn semn de tăcere după marcarea golului care a adus victora naționalei

Cum explică Ianis Hagi gestul făcut pe teren în timpul meciului cu Macedonia de Nord. Fiul lui Ghgeorghe Hagi și-a dus mâna la gură după reușita din România-Macedonia De Nord.

Astfel, marcatorul golului victoriei României în partida cu Macedonia de Nord, din cadrul preliminariilor CM 2022, şi-a explicat la final gestul de a duce mâna la gură după reuşita care le-a adus tricolorilor primele 3 puncte în Grupa J.

Ianis Hagi a marcat golul victoriei cu Macedonia de Nord
Ianis Hagi a marcat golul victoriei cu Macedonia de Nord

Ianis Hagi, mesaj pe Twitter după meci

După partidă, Ianis Hagi a repostat pe Twitter un mesaj publicat de contul UEFA în limba germană. „Câştigătorul meciului România – Macedonia de Nord: Ianis Hagi„, se arată în postarea care începe cu un emoticon cu aplauze.

Prin gestul de după gol am vrut să arăt că nu există niciun fel de conflict între mine şi Mirel Rădoi aşa cum s-a vorbit la moment dat. A fost o surpriză pentru toţi că a venit (n.r. – selecţionerul) alături de echipă. Cred că a fost un impuls înainte de meci să avem antrenorul pe margine, ne bucură că am şi reuşit să câştigăm meciul„, a spus Ianis Hagi, după meci, pentru ProTV.

Mirel Rădoi le-a făcut o surpriză jucătorilor săi

Ianis Hagi a declarat că el și colegii săi de la națională nu au știut că Mirel Rădoi va sta pe bancă și că intrarea lui în vestiar, înainte de începerea partidei, a reprezentat o surpriză plăcută.

A fost o surpriză când a venit la stadion, nu ne așteptăm, dar a fost un impuls. Chiar înainte de meci, să avem antrenorul cu noi a contat. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine!”, a mai spus mijlocașul lui Glasgow Rangers.

De ce a primit naționala 2 goluri în doar 2 minute

Fiul lui Gheorghe Hagi și-a spus părerea despre finalul meciului, când naționala a încasat două goluri în doar două minute. „Ultimele 15 minute nu am fost atenți, că echipă. E greu când e spațiu așa mare pe 16 metri în ultimele 10 minute, e normal să iei gol. E o greșeală a echipei, nu a anumitor jucători.

Sunt fericit că am reușit să marchez golul victoriei și am reușit să pornim cu victorie. E primul meci din campania de calificare, vrem să fim la Mondial, nu contează cine da goluri. Mai sunt 9 meciuri, asta cred că e mentalitatea corectă. Sunt fericit, dar e primul meci, mai sunt 9„, a mai spus Ianis Hagi.

Urmăriți Impact.ro și pe