Cum au sărbătorit australienii calificarea naționalei în optimile Campionatului Mondial. Nebunie pe străzi la 4 dimineața. Video

Stan Filon 30.11.2022, 21:55
Cum au sărbătorit australienii calificarea naționalei în optimile Campionatului Mondial. Nebunie pe străzi la 4 dimineața. Video

Australia sărbătorește, după ce naționala de fotbal a reușit calificarea în „optimile” Cupei Mondiale din Qatar în urma unui meci de infarct în care „cangurii” au învins Danemarca, scor 1-0. Naționala de fotbal a Australiei a reușit pentru a doua oară în istorie să treacă de grupe la Campionatul Mondial de Fotbal.

Cum au sărbătorit australienii calificarea naționalei în optimile Campionatului Mondial

Așadar, a fost sărbătoare în toată regulă în Australia după ce naționala de fotbal s-a calificat în optimile Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar, după ce a reușit să repună Danemarca, scor 1-0. Australienii au reușit să se califice de pe locul secund al grupei D, grupă condusă de Franța.

Calificarea în optimile de finală ale turneului din Qatar a declanșat o adevărată sărbătoare în toată țara, deși evenimentul s-a petrecut la ora locală 04:00. Mii de persoane au ieșit pe străzi, pentru a sărbători victoria și calificarea naționalei.

A doua calificare în optimi din istorie

Chiar dacă partida a avut loc la ora locală 04:00, meciul a fost urmărit de mii de persoane, în centrele marilor orașe australiene, pe niște ecrane imense. Golul lui Mathew Leckie a fost sărbătorit de toată lumea, însă adevărata sărbătoare a început după ce arbitrul a fluierat sfârșitul partidei! Cele mai spectaculoase scene au avut loc în Fed Square, din Melbourne, unde mii și mii de persoane au sărbătorit așa cum se cuvine cea de-a doua calificare în optimi din istoria naționalei de fotbal a Australiei.

  • Franța a câștigat grupa D și va juca în „optimi” contra ocupantei poziției secunde în grupa C. Meciul e programat pe 4 decembrie, de la ora 19:00, pe arena „Al Thumama”
  • Australia s-a clasat pe poziția secundă în grupa D și va înfrunta în faza următoare câștigătoarea grupei C, pe 3 decembrie, de la ora 21:00, pe arena „Ahmad bin Ali”
  • Configurația grupei C, din care fac parte Polonia, Argentina, Arabia Saudită și Mexic se va stabili diseară, începând cu ora 21:00
Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...