Cum au ajuns să arate Adrian Năstase și soția lui, după 35 de ani de mariaj. Imaginea care i-a uluit pe români

Diana Dumitrache 31.07.2020, 14:29

Despre Adrian Năstase şi soţia sa nu se mai ştiu prea multe. Cei doi au decis să se retragă din viaţa publică în urmă cu mai bine de 8 ani, imediat după condamnarea politicianului la închisoare. Aceştia duc acum o viaţă liniştită şi au împlinit 35 de ani de căsnicie. Iată cum arată acum!

Condamnarea la închisoare şi încercarea de sinucidere au încheiat cariera politicianului

Înainte de 2012, Adrian Năstase era o figură importantă în viaţa politică din România. Odată cu decizia judecătorilor de a fi dus la închisoare pentru doi ani şi încercarea eşuată de sinucidere, cariera politicianului s-a încheiat brusc şi neaşteptat. Alături i-au fost Dana, soţia acestuia, dar şi Andrei şi Mihnea, cei doi băieţi ai cuplului.

Fostul premier al României, Adrian Năstase (70 de ani) și Dana Năstase (66 de ani) s-au retras la Cornu și duc o viață liniștită. De curând, cei doi au împlinit 35 de ani de căsnicie. Iar Andrei a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu părinţii săi.

Cum au ajuns să arate Adrian Năstase și soția lui, după 35 de ani de mariaj. Imaginea care i-a uluit pe români
Cum au ajuns să arate Adrian Năstase și soția lui, după 35 de ani de mariaj. Imaginea care i-a uluit pe români

Fericiţi, Adrian şi Dana Năstase se ţin îmbrăţişaţi şi par să ciocnească un pahar în cinstea mariajului lor.

Iubirea i-a ajutat să rămână împreună!

”Ştie atât de multe lucruri încât ai impresia că toată viaţa a locuit într-o bibliotecă. Şi nu doar că le ştie, dar are şi darul de a le spune foarte frumos. Adrian este genul de om alături de care nu ai cum să te plictiseşti. Suntem împreună de peste 30 de ani şi aş mai sta cu el o viaţă”, spunea în urmă cu câţiva ani soţia fostului premier.

Şi fostul politician vorbeşte frumos despre familia lui. Recunoaşte că îi datorează tot ce e frumos în viaţa sa soţiei.

”Am doi copii frumoşi, o soţie pe care o iubesc şi care mă iubeşte. Fără ei, nu cred că aş fi putut realiza tot ceea ce am realizat şi nu cred că aş fi avut puterea de a merge mai departe în ciuda greutăţilor şi a răutăţilor”, recunoştea Andrian Năstase.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...