Cum arată Viorel Hrebenciuc după ieșirea din închisoare. Gigi Becali l-a invitat la meciul FCSB din Conference League

Ioana Bucur 03.08.2022, 13:38
Cum arată Viorel Hrebenciuc după ieșirea din închisoare. Gigi Becali l-a invitat la meciul FCSB din Conference League

A apărut prima imagine cu Viorel Hrebenciuc după ieșirea din închisoare. Fostul politician, susținător surpriză în tribună pentru jucătorii români. Gigi Becali l-a invitat la meciul FCSB din Conference League din Slovacia, împotriva celor de la Dunajska Streda.

Cum a fost surprins Viorel Hrebenciuc după ieșirea din închisoare

Pe 6 iulie 2022, la mai puțin puțin de un an de când a fost condamnat definitiv la închisoare în dosarul Giga TV, Viorel Hrebenciuc era eliberat condiționat, după ce Tribunalul Ilfov a admis recursul fostului lider PSD la decizia instanţei judecătoriei Sectorului 4, care îi respinsese iniţial cererea de eliberare condiţionată.

„În baza art. 425 ind.1 alin.7 pct. 2 lit. a din codul de procedură penală, raportat la art. 587 din codul de procedură penală, admite contestaţia declarată de condamnatul HREBENCIUC VIOREL, împotriva sentinţei penale nr. 941 din 29.04.2022, pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti în dosarul nr. 9304/4/2022. Desfiinţează sentinţa penală contestată şi rejudecând cauza:

În baza art. 587 din codul de procedură penală raportat la art. 60 alin. 2 cod penal vechi, admite propunerea privind pe petentul condamnat HREBENCIUC VIOREL,(date), aflat în stare de deţinere în Penitenciarului Jilava Bucureşti.

Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat HREBENCIUC VIOREL, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 78/2022 emis de Curtea de Apel Bucureşti, Secţia I Penală, în baza sentinţei penale nr. 64/2022, prin care i s-a aplicat pedeapsa rezultantă de 3 ani închisoare. Dispune punerea de îndată în libertate a condamnatului HREBENCIUC VIOREL, dacă nu este arestat în altă cauză”, se arată în decizia Tribunalului Ilfov.

Acum, se pare că Hrebenciuc s-a întors către una dintre pasiunile sale, fotbalul. Fostul politician a fost invitat de Gigi Becali la meciul FCSB din Conference League.

El a fost surprins de fotoreporteri în Slovacia, alături de lotul roș-albaștrilor, înainte de partida cu Dunajska Streda, programată pentru miercuri, de la ora 21:30.

Cum arată Viorel Hrebenciuc după ieșirea din închisoare. Gigi Becali l-a invitat la meciul FCSB din Conference League
Viorel Hrebenciuc. Inquam/ Octav Ganea

Fostul lider PSD, ajutor din umbră pentru FCSB

Prezența sa nu este o surpriză, în condițiile în care Hrebenciuc a ajutat FCSB din umbră, în perioada în care finanțatorul clubului a stat după gratii.

Cu câteva kilograme în minus, fostul lider social – democrat a urmărit cu atenție sesiunea de antrenament a jucătorilor de la FCSB în timp ce savura un trabuc. Vezi aici cum arată Viorel Hrebenciuc în ultima poză, în Slovacia.

Cu doar o săptămână înainte, el a participat și la meciul cu Rapid de pe Stadionul Giulești, pierdut de vicecampioană cu 0-2.

Pe 14 septembrie 2021, Viorel Hrebenciuc a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare în dosarul privind licența Giga TV, dosar în care au mai fost judecați și fostul primar al municipiului Piatra Neamţ Gheorghe Ştefan – condamnat la patru ani şi șase luni de închisoare, fosta şefă CNA Laura Georgescu – patru ani şi patru luni de închisoare şi Narcisa Iorga, fost membru CNA, condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare şi la 120 de zile de muncă în folosul comunităţii la ADP Sector 2 sau Sector 6.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...