Cum arăta Mihai Gâdea în ziua nunții. Singura imagine, cu prezentatorul Antena 3 și aleasa lui, care a scăpat pe internet

Redacția IMPACT 10.05.2020, 10:51
Cum arăta Mihai Gâdea în ziua nunții. Singura imagine, cu prezentatorul Antena 3 și aleasa lui, care a scăpat pe internet

Mihai Gâdea nu a fost foarte generos cu detaliile din viața sa privată. Tot ce știe lumea este că e căsătorit de 17 ani cu Agatha și că, împreună, au o familie frumoasă.

Imagine rarissimă de la nunta lui Mihai Gîdea

În familia lor, fiecare are câte o pasiune deosebită. Maisha Karina, fiica lor, e pasionată de muzică. Are, de altfel, o voce foarte frumoasă. Soția lui e managerul unei grădinițe pe care o conduce alături de sora ei, Naomi și sociolog în cadrul ei. De asemenea, Agatha e pasionată de sport – o plăcere pe care și-a cultivat-o până la nivel de performanță. De altfel, Agatha chiar a participat la competiții de triatlon (înot, atletism și ciclism).

Cei doi au strălucit în ziua nunții lor  sursa foto: ciao.ro
Cei doi au strălucit în ziua nunții lor sursa foto: ciao.ro

Fire discretă, Agatha Kundri s-a ferit de atenția publicului

Agatha a terminat cursurile Universității de Vest din Timișoara în 2004. Potrivit ciao.ro, s-a căsătorit cu Mihai Gîdea acum mai bine de 15 ani, iar fotografii de la eveniment, familia Gîdea nu a publicat decât acum, recent. Revista Ciao a reușit să intre în posesia unor fotografii din care se vede clar cât de mult se iubeau cei doi și ce simplă și frumoasă a fost mireasa. Este evident că Agata și Mihai s-au căsătorit din iubire, iar acest lucru a făcut ca familia lor să fie rezistentă și solidă.

Mihai Gîdea a arătat și el foarte bine la nuntă, dar trebuie să recunoaștem că mireasa lui a strălucit mai mult ca el, în ciuda cravatei lui bordo, care s-a asortat cu buchetul soției lui.  Agatha Kundri este fiica unui pastor adventist. E o fire discretă, care s-a ferit cât a putut de curiozitățile excesive ale publicului. Are o grădiniță cu program after-school în centrul Bucureștiului, din care câștigă foarte bine.

Urmăriți Impact.ro și pe