Cum arată Margareta Pâslaru la 79 de ani. Artista a dezvăluit secretul său de frumusețe, ce face zilnic. Foto

Ana Anitoiu 09.07.2022, 17:48

Margareta Pâslaru împlinește, sâmbătă, vârsta de 79 de ani. Îndrăgita artistă a dezvăluit care este secretul frumuseții sale. Cântăreața a povestit despre felul în care și-a găsit stilul, dar și despre care este cea mai eficientă dietă, din punctul ei de vedere.

Margareta Pâslaru împlinește 79 de ani. Care este secretul frumuseții sale

Pentru Margareta Pâslaru, ritualul de frumusețe înseamnă ceva cu totul diferit față de ce presupune el pentru cele mai multe femei din lume. La vârsta de 79 de ani, artista susține că s-a menținut în formă printr-un exercițiu permanent – gândirea sănătoasă. Cântăreața învață în fiecare zi câte ceva.

În privința modului în care și-a format un stil propriu, Margareta Pâslaru a spus că s-a lăsat ghidată de intuiție. Ea a recunoscut că au impresionată în anii 1959 – 1960 Roberto Benzii, micul dirijor minune, Lolita Torres și Eartha Kitt, a cărei interpretare „Angelitos negros” a preluat-o în stil propriu prin anul 1961.

Cum arata Margareta Paslaru la 79 de ani
Margareta Paslaru

Ce dietă respectă Margareta Pâslaru pentru a se menține în formă

Cât despre cea mai eficientă dietă ce a ajutat-o de-a lungul timpului să se mențină în formă, Margareta Pâslaru a dat tot un răspuns neașteptat. Cântăreața n-a menționat nimic despre mâncare, ci doar despre activitatea intensă pe care a presupus-o cariera ei de peste 60 de ani.

„Cea mai eficientă dietă este cea de a cânta dansând, consumă energia în turnee, două spectacole zilnic cu câte 5-6 melodii, și 3 spectacole sâmbăta și duminica (un comentator admira la TV faptul că cineva a cântat și dansat 4 minute).

Prin numeroase și minunate solicitări, în teatru și film, repetiții, înregistrări, filmări TV, mi-am format un ritm propriu. Desigur, ritmul prezent s-a schimbat, include adaptarea la noi tehnologii prin care prezint aspectul creator și experiența. Am înlocuit deplasările obositoare cu studioul de înregistrări”, a spus Margareta Pâslaru, într-un interviu acordat pentru spectacola.ro.

Margareta Pâslaru, cântăreață, compozitoare şi textieră, actriţă de teatru şi film, a debutat în muzică în anul 1958, vocea ei amplă şi timbrul grav fiind remarcate rapid de compozitorul George Grigoriu. Acum, la vârsta de 79 de ani, artista, prezentă pe rețelele sociale, își dorește un singur cadou – darul de a compune. De câte ori ideile sosesc, le împărtășește colaboratorilor săi, Jolt și Andrei Kerestely, în studioul cărora înregistrează în beneficiul unor cauze meritorii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...