Cum arată mama Mirelei Vaida. Fanii au rămas uimiți, când le-au văzut pe cele două împreună. Foto

Elena Avramescu 27.07.2020, 17:11

Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, iar cea care i-a alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune, a fost mama sa, chiar daca le desparte o distanță de peste 400 de km. Mirela Vaida este copia fidelă a mamei sale, moștenind-o din toate punctele de vedere.

Cum arată mama Mirelei Vaida

Mama Mirelei Vaida este învățătoare, fiindcă adoră să lucreze cu copiii, și locuiește la Iași. Celor două le este uneori greu fiindcă stau la o distanță destul de mare una de alta, însă comunică des prin telefon și în mediul online.

„Eram descurcăreaţă, mă aducea foamea acasă, veneam zgâriată pe faţă, veneam bătută. Aventuri am avut tot timpul pentru că am fost un copil neliniştit. Un copil care pleca seara şi venea dimineaţa”.

„Nu ştiam pe unde umblu, pe unde vin. Parcă nici lumea nu era aşa de stresată. Ai mei nu îşi făceau probleme dacă nu vin, că ştiau că pe undeva, prin vecini, lumea ştie de mine”, a spus Mirela Vaida, la Antena Stars, potrivit okmagazine.ro.

După ce a terminat dreptul, Mirela Vaida a decis să se îndrepte în cu totul altă direcție, și a ales televiziunea, iar mama sa a susținut-o necondiționat, astfel că a fost impulsionată să dea tot ce are mai mult pentru a o face mândră.

“Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei”

Cum arată mama Mirelei Vaida (5)
Cum arată mama Mirelei Vaida

“În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii că eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate’’.

 „Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi’’.

„Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum. Un apartament mic din Drumul Taberei, pe care l-am închiriat, dar încă nu am achitat creditul“ a mai spus Mirela Vaida, conform sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...