Cum arată la interior o garsonieră de 9 metri pătrați, care se închiriază cu 650 de euro. „Toaleta este la duș”

Badea Violeta 26.05.2023, 08:02

O nouă garsoniera minusculă a devenit „vedetă” în mediul online. Aceasta are o suprafață de doar 9 metri pătrați și se închiriază cu 650 de euro. Prețul este unul uluitor, având în vedere condițiile oferite. Vezi toate detaliile despre micuța locuință, în rândurile de mai jos.

Cum arată garsoniera de 9 metri pătrați, care se închiriază cu 650 de euro

Proprietarul unei garsoniere de 9 metri pătrați și-a scos locuința spre închiriere, iar prețul cerut a fost unul astronimic, de 650 de euro. Chiar și așa, omul și-a găsit repede chiriaș. Este vorba despre un tânăr de 24 de ani.

Alessandro Cerioni este înscris la doctorat și a fost nevoit să își caute rapid o locuință unde să stea. Într-un final, acesta a ales garsoniera de 650 de euro.

Atenție, însă, locuința nu se află în Cluj, ci în Milano. Nu oriunde, ci chiar în inima celebrului oraș din Italia, lângă Porta Venezia. Ce-i drept, însă, garsoniera arată deplorabil, dincolo de faptul că spațiul este unul extrem de mic. În plus, tânărul ajunge să achite lunar  nu mai puțin de 1.400 de euro, cu tot cu utilități, notează Fan Page.

„A trebuit să caut o casă în douăzeci de zile”, a spus tânărul de 24 de ani, „deci am luat ce era acolo”, a dezvăluit Alessandro Cerioni.

Citește și Cine are voie să-ți intre oricând în locuință. Amenda e uriașă dacă te opui!

Alessandro Cerioni si garsoniera de 9 metri patrati
Alessandro Cerioni si garsoniera de 9 metri patrati

„Profit de antrenamentul meu în sală pentru a face duș”

Totodată, tânărul povestește că patul se află la mică distanță de tavan: „E atât de aproape încât mă lovesc la cap de fiecare dată când mă trezesc,”

De asemenea, băiatul spune că baia este una foarte mică, până în punctul în care se poate bărbieri la chiuvetă, se poate folosi toaleta și se poate face un duș fără a mișca un pas: „Profit de antrenamentul meu în sală pentru a face duș”.

Și, cu toate că prețul este exorbitant, proprietarul nu a pus la dispoziție chiriașului o mașină de spălat sau una de spălat vase. Alessandro Cerioni spune, însă, că oricum este pe cale să se mute din această locuință. În curând, tânărul va locui într-o cameră single a unui apartament comun din piazzale Gorini.

Tariful este cam același, 630 de euro, dar spațiul va fi mai mare. Locuință găsită de Alessandro Cerioni are 15 metri pătrați. În plus, „bucătăria și baia sunt separate”, spune tânărul, potrivit sursei citate.

Citește și Se dau până la 45.000 de euro în România, ajutor de casă nouă: cum îți obții prima locuință pe banii statului!

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...